Hyppää pääsisältöön

Susa: "En olis uskonut, että pystyn rakentamaan elämän maapallon toiselle puolelle"

Susa logolla
Susa logolla Kuva: Yle aupairitaustraliassa

Susalla on päätöksen hetki: "Nyt on helmikuun eka päivä, ja punnitsen päivittäin Suomeen paluuta ja tänne jäämistä vielä puoleksi vuodeksi."

En olis uskonut että pystyn tyhjästä rakentamaan elämän maapallon toiselle puolelle. Oon saanut täältä niin hyviä ystäviä joiden kanssa hengaillaan joka päivä.

Käydään pelaamassa korista, kierrellään ostoskeskuksissa, pidetään tyttöjen iltoja ja joskus ihan vaan istutaan autossa ja kuunnellaan musiikkia.

Nää tytöt on ihan ku miun kopioita, meil kaikilla on samat mielenkiinnon kohteet, musiikki, glam, tyyli ja kaikki.

Ulkona ollaan käyty joka viikonloppu, on tullu nähtyy ja koettuu aika ikimuistoisii juttuja, joita Suomessa ei kyl ikinä tulis vastaan.

Oon miettiny et miten voin enää ikin mennä suomes baarii ku siel soi kaiuttimist varmaan vieläkin tsunami ja Antti Tuisku.

For real Australian yöelämä on kyl ihan toista tasoo. Kaikista parhaimpii clubeja on sellaset r&b ja räppi -henkiset, jotka on täynnä kunno niggoja ja tytöt twerkkaa ku viimosta päivää.

Oon miettiny et miten voin enää ikin mennä suomes baarii ku siel soi kaiuttimist varmaan vieläkin tsunami ja Antti Tuisku.

On tullu kans huomattua et tääl pukeutuminen yöllä on vähän toisenlaista, vähän paljastavampaa, hienompaa ja kirjaimellisesti kukaan tyttö ei lähe ulos ilman korkokenkiä. Toi on ihanaa koska rakastan kunnon laittautumista.

Tapailin hetken yhtä jätkää täällä, mut kuten sanottu en oo mikään parisuhdeihminen, niin höyläsin sitä vähä etäämmäs jossain vaiheessa, kun rupes menemään liikaa vakavan puolelle. Vaikka olikin ihan täydellinen niin loppujenlopuks haluun vaan hengailla tällä hetkellä kavereitten kanssa ja tehdä omia juttuja.

Major key to success on etten mieti mitään tommosia asioita liikaa ja teen sitä mitä ite haluun.

Tosta huolimatta pidetään yhteyttä hänen kanssaan silti joka päivä ja välillä nähdään. Major key to success on etten mieti mitään tommosia asioita liikaa ja teen sitä mitä ite haluun.

Tosi outoo ajatella että sitten kun lähen niin en tuu varmaan enään ikinä näkemään näitä ketään ihmisiä täältä. Nyt pitää ottaa kaikki ilo irti viimosista hetkistä täällä, tehdä kaikkea hulluu ja ikimuistosta.

Tälleen alkuun oon aatellu ottaa tatuoinnin muistoks, pienen aseen kylkeen koska oon nii bad. Olisikohan toi jo pelkästään tarpeeks ikimuistosta?

Huomenna oon menossa kavereitten kanssa ajamaan vesijeteillä ja myöhemmin Sydneyn keskustaan koluumaan ihanat kaupat läpi.

LUE lisää Susan kokemuksista:

- "Menin peremmälle niin siellähän se itse herra A$ap sitten oli!"
- "Välillä on hauskaa järkyttää ihmisiä ja saaha heidät puhumaan"
- "Koin suurimman koti-ikävän - enkä olis koskaan voinut kuvitella millanen se tunne on"
- "Ahistaa, että koulusta valmistuminen venyy ja venyy"

SEURAA au paireja myös Facebookissa ja Instagramissa: @aupairit.

KATSO Au pairit Australiassa Yle Areenasta:

Kommentit