Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Enter Rana

Enter Rana

Enter Rana on vuonna 2012 Savonlinnassa perustettu yhtye, joka kuvailee musiikkiaan vaihtoehtorockiksi.

Musiikkityyli: alternativerock

Kotipaikkakunta: Savonlinna / Helsinki

Perustamisvuosi: 2012

Kokoonpano:

Teemu Lumme - Laulu, Kitara
Kalle-Erik Kosonen - Kitara, Taustalaulu
Roope Kokkonen - Basso
Teemu Huuki - Rummut

YleX kommentoi:

Enter Rana hurmaa kunnianhimoisella rockillaan, joka kumartaa vahvasti alkuaikojen Musen ja Radioheadin suuntaan. Soundi on jylhä, massiivinen ja vakuuttava. Laulaja Teemun ääni on karismaattinen ja Quiet-biisi tuntuu vain kasvavan kasvamistaan. Nyt ei todellakaan mennä sieltä, missä aita on matalin ja jokaiselle soittimelle ja tunnelman luomiselle annetaan tilaa. Hittien luomiseen tarvitaan toki koukkuja ja ytimekkäämpiä kertosäkeitä, mutta lähtökohdat Enter Ranalla on jo enemmän kuin kohdallaan.