Hyppää pääsisältöön

Kuka ruutukasvo tai radioääni on sinulle erityisen tärkeä?

Anne Lainto, Pekka Laine, Matti Ylönen, Maaria Seppänen ja Matti Rönkä
Anne Lainto, Pekka Laine, Matti Ylönen, Maaria Seppänen ja Matti Rönkä Anne Lainto, Pekka Laine, Matti Ylönen, Maaria Seppänen ja Matti Rönkä Kuva: Yle / kollaasi: Elina Yli-Ojanperä Yle,Pekka-Tapani Laine,Matti Rönkä,maaria seppänen

Kuka Ylen ruutukasvo, radioääni tai nettipersoona on jäänyt mieleesi? Onko joku tv:stä, radiosta tai netistä tuttu sinulle erityisen tärkeä? Lue tarinoita tärkeistä hetkistä ja henkilöistä. Voit kirjoittaa myös oman tarinasi ja lähettää kuvan oheisella lomakkeella. Keräsimme tarinoita osana Ylen 90-vuotisjuhlaa. Sinun tarinasi teki juhlan. Kiitos!

Kiitos tarinastasi!

Keräsimme tarinoita osana Ylen 90-vuotisjuhlaa. Voit edelleen lähettää myös oman tarinasi. Kirjoita tarinasi allaolevalle lomakkeelle, voit liittää mukaan myös tarinaasi liittyvän kuvan.

  • Kirjoita tarinasi lomakkeella kohtaan kuvaviesti.
  • Voit lisätä mukaan myös tarinaasi liittyvän kuvan Valitse kuvatiedosto -kohdasta.
  • Kirjoita itsellesi nimimerkki tarinan verkkoon julkaisua varten.
  • Kirjoita yhteystietokenttään: nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä ikäsi ja asuinpaikkakuntasi. (Yhteystietoja ei julkaista)

Osa tarinansa kevään 2016 aikana kertoneista kutsuttiin Helsinkiin Sinun tarinasi – Yle 90 -juhlalähetykseen, joka välitettiin suorana Musiikkitalolta lauantaina 10.9. Katso juhlalähetyksen parhaat palat Yle Areenassa.

Lue lisää:

Tutuista äänistä ja kasvoista tulee kuin ystäviä – Sinun tarinasi

Keräsimme keväällä 2016 katselijoiden ja kuulijoiden tarinoita Ylestä. Tarinoita vastaanotimme yhteensä noin 1 500. Saimme monta tarinaa, jossa kerrottiin kuinka tärkeitä tv-kasvot ja ruutuäänet ovat. Heistä on tullut katselijoille ja kuulijoille jopa ystäviä.

Lue lisää:

Kun televisio tuli taloon – Sinun tarinasi

Kun kysyimme suomalaisilta tarinoita, jotka liittyvät Ylen 90-vuotiseen historiaan, muisteli moni televisiolaitteen hankkimista kotiin. Vastaanottimen saamiseksi tehtiin paljon töitä, eräätkin isä ja poika maksoivat television puolukoita keräämällä.

Lue lisää:

"Radion merisää palauttaa maailman asiat mittasuhteisiinsa" – Sinun tarinasi

Pitkään jatkuneiden radio-ohjelmien merkitys on kuulijalleen usein sisältöään suurempi. Keräsimme suomalaisilta tarinoita Ylen 90-vuotisen taipaleen varrelta. Niissä tarinoissa kerrottiin muun muassa, kuinka merisää, jumalanpalvelus, tutut kuuluttajat ja monet muut ohjelmat ovat tarjonneet turvaa ja jatkuvuutta muuttuvassa maailmassa.

Lue lisää:

Mikä Ylen ohjelma on vaikuttanut elämääsi?

Mikä ohjelma on vaikuttanut elämääsi, koskettanut, naurattanut tai sykähdyttänyt? Mistä Ylen ohjelmasta tai nettisisällöstä olet oppinut? Lue hauskoja, herkkiä, monipuolisia ja omakohtaisia tarinoita ohjelmista. Voit kirjoittaa myös oman tarinasi ja lähettää kuvan oheisella lomakkeella. Keräsimme tarinoita osana Ylen 90-vuotisjuhlaa. Sinun tarinasi teki juhlan. Kiitos!

Lue lisää:

Mitkä lastenohjelmat ovat sinulle tärkeitä?

Mikä lasten- tai nuortenohjelma on sinulle tärkeä? Onko jokin ohjelma lapsuutesi kultainen aarre tai suosikkisi juuri nyt? Lue mukavia tarinoita ja muistoja lastenohjelmista. Voit kirjoittaa myös oman tarinasi ja lähettää kuvan oheisella lomakkeella. Keräsimme tarinoita osana Ylen 90-vuotisjuhlaa. Sinun tarinasi teki juhlan. Kiitos!

Lue lisää:

Publikens Yle-minnen

I år firar vi att det är 90 år sedan Yle grundades och rundradioverksamheten inleddes i Finland. Yles uppdrag är att finnas till för finländarna, publiken, och därför vill vi också fira tillsammans med er. Som ett led i detta ber vi er att dela med er av era minnen om Yles program, personer och evenemang. Insamlingen av Yle-minnen är nu avslutad. Tusen tack till alla er som bidrog! Här är de minnen som kom in.

Mitt. Ditt. Vårt. – Yle 90 år

svenska.yle.fi/mittdittvart

Kommentit