Hyppää pääsisältöön

Mitkä lastenohjelmat ovat sinulle tärkeitä?

Jyrki Laaksonen
Pikku Kakkosesta ja Galaxista tuttu Jyrki Laaksonen Jyrki Laaksonen Kuva: Yle 2016,traileri,Yle,juhlavuodet

Mikä lasten- tai nuortenohjelma on sinulle tärkeä? Onko jokin ohjelma lapsuutesi kultainen aarre tai suosikkisi juuri nyt? Lue mukavia tarinoita ja muistoja lastenohjelmista. Voit kirjoittaa myös oman tarinasi ja lähettää kuvan oheisella lomakkeella. Keräsimme tarinoita osana Ylen 90-vuotisjuhlaa. Sinun tarinasi teki juhlan. Kiitos!

Lue tarinoita lastenohjelmista:

Keräsimme tarinoita osana Ylen 90-vuotisjuhlaa. Voit edelleen lähettää myös oman tarinasi. Kirjoita tarinasi allaolevalle lomakkeelle, voit halutessasi lähettää myös tarinaasi liittyvän kuvan.

  • Kirjoita tarinasi lomakkeella kohtaan kuvaviesti.
  • Voit lisätä mukaan myös tarinaasi liittyvän kuvan Valitse kuvatiedosto -kohdasta.
  • Kirjoita itsellesi nimimerkki tarinan verkkoon julkaisua varten.
  • Kirjoita yhteystietokenttään: nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä ikäsi ja asuinpaikkakuntasi. (Yhteystietoja ei julkaista)

Osa tarinansa kevään 2016 aikana kertoneista kutsuttiin Helsinkiin Sinun tarinasi – Yle 90 -juhlalähetykseen, joka välitettiin suorana Musiikkitalolta lauantaina 10.9. Katso juhlalähetyksen parhaat palat Yle Areenassa.

Kiitos tarinastasi!

Lue lisää:

Lasten- ja nuortenohjelmat suomalaisten muistoissa – Sinun tarinasi

Ylen lasten- ja nuortenohjelmat ovat olleet osa usean sukupolven lapsuutta. Iiristiina, Tuomas, Ritva, Juha ja Anne kirjoittivat tarinansa meille keväällä, jolloin keräsimme suomalaisten muistoja merkityksellisistä ohjelmista, ruutukasvoista ja radioäänistä.

Lue lisää:

Mikä Ylen ohjelma on vaikuttanut elämääsi?

Mikä ohjelma on vaikuttanut elämääsi, koskettanut, naurattanut tai sykähdyttänyt? Mistä Ylen ohjelmasta tai nettisisällöstä olet oppinut? Lue hauskoja, herkkiä, monipuolisia ja omakohtaisia tarinoita ohjelmista. Voit kirjoittaa myös oman tarinasi ja lähettää kuvan oheisella lomakkeella. Keräsimme tarinoita osana Ylen 90-vuotisjuhlaa. Sinun tarinasi teki juhlan. Kiitos!

Lue lisää:

Kuka ruutukasvo tai radioääni on sinulle erityisen tärkeä?

Kuka Ylen ruutukasvo, radioääni tai nettipersoona on jäänyt mieleesi? Onko joku tv:stä, radiosta tai netistä tuttu sinulle erityisen tärkeä? Lue tarinoita tärkeistä hetkistä ja henkilöistä. Voit kirjoittaa myös oman tarinasi ja lähettää kuvan oheisella lomakkeella. Keräsimme tarinoita osana Ylen 90-vuotisjuhlaa. Sinun tarinasi teki juhlan. Kiitos!

Lue lisää:

Publikens Yle-minnen

I år firar vi att det är 90 år sedan Yle grundades och rundradioverksamheten inleddes i Finland. Yles uppdrag är att finnas till för finländarna, publiken, och därför vill vi också fira tillsammans med er. Som ett led i detta ber vi er att dela med er av era minnen om Yles program, personer och evenemang. Insamlingen av Yle-minnen är nu avslutad. Tusen tack till alla er som bidrog! Här är de minnen som kom in.

Mitt. Ditt. Vårt. – Yle 90 år

svenska.yle.fi/mittdittvart

Kommentit