Hyppää pääsisältöön

Ommelten välinen aika

Sira Quiroga (näyttelijä Adriana Ugarte) sarjassa Ommelten välinen aika
Sira (Adriana Ugarte) Sira Quiroga (näyttelijä Adriana Ugarte) sarjassa Ommelten välinen aika Kuva: Pipo Fernandez teeman sarjat

1930-luvulle ja toisen maailmansodan aikaan sijoittuva espanjalaisdraama kertoo muodista, rakkaudesta, vakoilusta ja juonittelusta.
Teemalla pe 20.10. alkaen arkipäivisin noin klo 16. Areenassa 30 päivää.

Ommelten välinen aika sijoittuu huippumuodin maailmaan 1930–1940-luvuille. Maailmansodassa puolueettomana pysyttelevän Espanjan seurapiirit kuhisevat suurvaltojen asiamiehiä, niin diplomaatteja ja sotilaita kuin salaisia agentteja. Omaa muotihuonettaan pyörittävä Sira Quiroga vedetään mukaan juonitteluun ja vaaroihin.

Yksinhuoltajaäidin tytär Sira on kasvanut lapsesta asti muotimaailmassa. Sarjan alussa vuonna 1934 hän on äitinsä työnantajan Doña Manuelan apulaisena, ensin siivoojana, sitten oppilaana. Edessä vaikuttaisi olevan turvallinen, yllätyksetön tulevaisuus virkamiehen rouvana, kunnes kaikki muuttuu: Sira saa tietää totuuden isästään, ja samaan aikaan hänen elämäänsä astuu intohimoinen rakkaus...

Kohtalo heittelee Siraa, mutta hän nousee lahjakkuutensa ja hieman hämäräperäistenkin tuttavien avulla avulla ja maailmansodan alkaessa Siralla on oma muotiliike Madridissa – ja uusi henkilöllisyys sekä vaarallinen salainen tehtävä.

Sarja perustuu María Dueñasin samannimiseen romaaniin, joka on ilmestynyt suomeksi vuonna 2013.

  • Ommelten välinen aika (El tiempo entre costuras), Espanja 2013. N: Adriana Ugarte, Peter Vives, Hannah New, Elvira Mínguez, Rubén Cortada

Lisää ohjelmasta

Kommentit

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa