Hyppää pääsisältöön

Radioaalloilta Suomen tanssilattioille – XmiX-kiertueella kokoontuu kotimainen DJ-kerma

DJ Orion juhlistaa lähes vuosikymmenen kestänyttä radiotyötä elektronisen tanssimusiikin puolesta massiivisella klubirundilla Suomen kirkkaimpien DJ-tähtien kanssa.

DJ Orion // Kuva: Annika Miettinen

YleX:n DJ Orion ja XmiX lähtevät tien päälle. Mukana on Suomen DJ-kerma ja ripaus lisätodellisuutta.

DJ Orion ja Suomen suosituin DJ-mix-ohjelma XmiX ovat viihdyttäneet suomalaisia vuoden loppuun tultaessa jo yhdeksän vuoden ajan. Lukuisia kotimaisia ja kansainvälisiä huippu-DJ:tä suomalaiselle yleisölle esitellyt radio-ohjelma muuntautuu tänä vuonna reilun kymmenen kaupungin XmiX-kiertueeksi. Toukokuun alussa käynnistyvä kiertue jatkuu aina pitkälle marraskuuhun.

XmiXin henkeen kuuluen mukana nähdään Suomen tunnetuimmat DJ:t, kuten Proteus, Lenno, Heikki L ja Milla Lehto. XmiXin jalkautuessa kaupunkeihin ihmisille tarjoutuu samalla täysin uudenlainen mahdollisuus osallistua ohjelman sisältöön. XmiX-kiertue tullaan näkemään yhteensä yli kymmenessä kaupungissa Tampereelta Ouluun.

- Monien YleX:n perjantai-illan biisien ja XmiXien kohdalla on tullut mietittyä, et pääsisipä näitä fiilistelemään just tämän kuulijakunnan kanssa kunnon äänentoistolla tanssilattialla just nyt. No, nyt pääsee. Tarjolla siis tämän hetken isot raidat joita YleX:n Perjantai-illassa on tarjoiltu sekä parhaat palat viimeisen 9 vuoden radiotaipaleelta, YleX:n DJ Orion kommentoi.

Flyerit kuin scifi-elokuvasta

XmiX-kiertueella myös niinkin tavanomainen asia kuin flyerit ovat kuin toisesta maailmasta. Kiertueen flyerit hyödyntävät modernia lisätodellisuutta – kännykän näytön läpi katsoessa XmiX-kiertueen flyerit paljastavat julkaisematonta musiikkia ja kiertuesisältöä Suomen ykkösartisteilta, kuten Darudelta, Orkidealta ja Joonas Hahmolta.

Lue lisää kiertueesta.