Hyppää pääsisältöön

Knucklebonehead

Knucklebonehead. Elokuva Knucklebone Oscarista,
Knucklebone Oscar kamppailee kahden persoonallisuutensa ristipaineessa. Knucklebonehead. Elokuva Knucklebone Oscarista, knucklebonehead

Manageri huokuttelee psykiatrikäyntien ja lapsen syntymän rauhoittaman nelikymppisen rokkarin apokalyptiselle kiertueelle Kiinaan, ja kaikki lähtee taas käsistä. Tässä elokuvassa ihmiset näyttelevät itseään!
Teema maanantaina 26.9. klo 23.00, Areenassa 30 päivää

40-vuotias Oskari eli Knucklebone Oscar haaveilee rokkarin elämästä. Kahdenkymmenen vuoden ajan tulisieluinen mies on yrittänyt rakentaa uraa musiikin ympärille mutta on päätynyt päivätöihin opettajaksi. Bänditoimintaa on leimannut Oskarin suunnaton halu hajottaa esineitä ja paikkoja kesken keikan.

Oskarin kaksijakoinen elämäntapa on alkanut heijastua perheeseen ja ystävyyssuhteisiin. Uusi asuntolaina ja vastasyntynyt poika pakottavat Oskarin pohtimaan tarkemmin tasapainon löytämistä elämäänsä. Tuhoajarokkarin on kuitenkin vaikea omaksua uutta rooliaan perheenisänä. Miten yhdistää mielipuolinen tuhoamisvimma ja rauhallinen perhe-elämä?

Räävitön Kiinan-kiertue ajaa Oskarin ahdinkoon ja kaaokseen. Oskarin elämää ohjaavat musta huumori ja provosoinnin halu. Hän ajaa ihmiset raivon ja epätoivon partaalle. Miten hän pystyy selviytymään sisäisestä ristiriidastaan?

Oskari Pastilan ohjaama Knucklebonehead on mustan huumorin täyttämä rock’n’roll-henkinen draamakomedia Oskarin ja tämän bändin selviämistaistelusta Shanghain houkutusten ja sisäisten ristiriitojen keskellä. Tarinan keskiössä on todellinen henkilö ja elämä: tässä elokuvassa ihmiset näyttelevät itseään!

Teeman esitys 10.4. on Knuckleboneheadin tv-ensi-ilta.

  • Knucklebonehead. Suomi 2013. Ohjaus ja käsikirjoitus Oskari Pastila. Näyttelijät: Knucklebone Oscar, Peppe Bergström, Amos Martimo, Olavi Paananen, Gustav Schulman, Marja Vihervaara, Niko Votkin, Jarno Karjalainen. Kuvaus: Jussi Rastas. Tuotanto: Jussi Rastas, Oskari Pastila, Pauliina Leiponen / Emerald Gate Industries. (12)
Knucklebonehead. Elokuva rockmuusikko Knucklebone Oscarista.
Shanghain maailmannäyttely ei ole entisensä Oscarin oluenhuuruisen käsittelyn jälkeen. Knucklebonehead. Elokuva rockmuusikko Knucklebone Oscarista. Knucklebone Oscar,teeman rockdokumentit
Knucklebonehead. Elokuva rockmuusikko Knucklebone Oscarista.
Rumpali Votkin ponnistelee ristisanatehtävien parissa Oscarin antaessa taustatukea. Knucklebonehead. Elokuva rockmuusikko Knucklebone Oscarista. Knucklebone Oscar,teeman rockdokumentit
Knucklebonehead. Elokuva rockmuusikko Knucklebone Oscarista. Kuvassa manageri Paananen ja Oscar.
Manageri Paananen kerää rohkeutta puhuakseen Oscarille keikkapaikan korvausvaatimuksista. Knucklebonehead. Elokuva rockmuusikko Knucklebone Oscarista. Kuvassa manageri Paananen ja Oscar. Knucklebone Oscar,teeman rockdokumentit

"Kulkee välillä hillittömästi kuin pienen annoksen happoa napannut Hunter S. Thompsonin sukulaissielu." (Savon Sanomat)

"Pakollista katsottavaa jokaiselle, joka harkitsee parisuhdetta rock-henkilön kanssa." (Seiska)

"Tämä dokkari haluaa omalta osaltaan määritellä dokumentaarisuuden uudelleen – kuten kaikilla erityisen laadukkailla dokkareilla on tapana." (Sue)

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa