Hyppää pääsisältöön

9. huhtikuuta ei ole vain lauantai vaan Tangolauantai!

Tangokuninkaalliset 2015: Aki Samuli ja Susanna Heikki.
Tangokuninkaalliset 2015: Aki Samuli ja Susanna Heikki. Kuva: Yle/Miikka Varila tangokuninkaalliset

Susannalle ja Akille aletaan toden teolla hakea seuraajia ensi lauantaina 9.huhtikuuta historian ensimmäisenä Tangolauantaina.

Seinäjoen Tangomarkkinoiden esikarsinta lauletaan Yle Radio Suomen Helsingin, Turun, Tampereen, Kuopion, Seinäjoen ja Oulun toimituksissa lauantaina 9.4. klo 11­-17. Mukaan karsintoihin haluamalleen paikkakunnalle voi ilmoittautua osoitteessa tangomarkkinat.fi. Karsintaan osallistuvien laulajien suoritukset taltioidaan videoille, joita käytetään jatkokarsinnoissa. Radiolähetyksissä seurataan päivän mittaan karsintojen kulkua ja tavataan suuri määrä tangokuninkaallisia. Luvassa on myös opettavaisia tarinoita prinssien ja prinsessoiden sekä kuninkaiden ja kuningattarien artistiuran varrelta. Ja koko Tangolauantain ajan radiossakin soi tietysti tango! Entä kuka on juontamassa TV­ -lähetyksiä Peltsin kanssa kesällä? Se paljastetaan Tangolauantaina radiolähetyksen aikana!

Kommentit
 • Tangokuningas 2016 on Marco Lundberg

  Tangolaulukilpailun Kuningasfinaalin voitti Marco Lundberg.

  Tangolaulukilpailun Kuningasfinaalin voitti Marco Lundberg. Toiseksi tuli Markku Uhlbäck. Katso voittajan upea tulkinta Onnemme kyyneleet -kappaleesta. Kuningatarfinaali käydään lauantaina 9.7. Seinäjoella, suoraa lähetystä voit seurata Yle TV1:llä ja Radio Suomi -kanavalla.

 • Uppoudu tangolaulukilpailun finalistien tunnelmiin

  Kilpailijat kuvasivat videolle valmistautumistaan finaaliin.

  Kilpailijat kuvasivat videolle valmistautumistaan finaaliin. Seinäjoen Tangomarkkinoiden Kuningasfinaali käydään tänä torstaina 7.7. ja Kuningatarfinaali lauantaina 9.7. Tangontäyteisiä suoria lähetyksiä voi seurata klo 21 alkaen Yle TV1:llä ja Radio Suomi -kanavalla.

 • Tangolaulukilpailun tuomareiden esittely

  Tuomaristossa istuu musiikin ja viihteen ammattilaisia.

  Tuomaristossa istuvat musiikin ja viihteen ammattilaiset listasivat uransa huippukohtia. He myös paljastavat mihin asioihin kiinnittävät huomiota arvioidessaan tämän vuoden kilpailijoita. Kuvassa yksi tuomareista, musiikin monitoimimies Esa Nieminen.