Hyppää pääsisältöön

Au pairit Australiassa -Henrietta YleX:lle: Näin rumasti minun ja Scottin suhde todella päättyi

Ylen Au pairit Australiassa -ohjelmasta tuttu Henrietta Kulmala eli tutummin Au pairit -Henrietta kertoi YleX:n Poikeluksen ja Hätösen Kuvaputki-haastattelussa hyvin suorasanaisesti omista kokemuksistaan Australiassa. Etenkin hänen ja Scottin suhteesta. VARO JUONIPALJASTUKSIA!

Henrietta, Poikelus ja Hätönen // Kuva: YleX

Hersyvästä naurustaan ja hulvattomista jutuistaan tunnettu au pairit -Henrietta ei jättänyt kylmäksi radiossakaan.

- Mie en usko, että kukaan haluaa hoitaa jonkun toisen lapsia ja asua jonkun toisen talossa niin paljon, että lähtee sen takia au pairiksi. Kyllä se matkustaminen on siinä se juttu, Henrietta kommentoi YleX:lle.

Aiemmin Seiskan Tähtityttönä poseerannut ja Miss Helsinki -semifinaaliin osallistunut nuori nainen sanoo, ettei lähtenyt alun perin au pairiksi vain siksi, että pääsisi telkkariin. Henrietta mietti ensin, että olisi hakenut Yhdysvaltoihin au pairiksi ilman ainuttakaan kameraryhmää, mutta kohtalo puuttui peliin. Henrietta katsoi Ylen Au pairit Los Angelesissa -ohjelmaa ikään kuin opetusohjelmana, jotta tietäisi paremmin, mitä odottaa au pair -kokemukselta. Pian sen jälkeen ohjelman kolmannen kauden haku alkoi. Henrietta koki, että hänen kuului lähteä mukaan ohjelmaan.

- Tiesin, että au pairin työ on varmasti fyysisesti rankkaa, mutta tunnetasolla tuli yllätyksiä. Opin, että olen liian itsenäinen tuollaiseen tilanteeseen. 16-vuotiaana olisi ollut varmasti tosi kivaa.

Avaa Instagram postaus

Riitaisa ero sinkkuisän kanssa

Henrietta ei tullut ensimmäisen isäntäperheensä kanssa juttuun toivotulla tavalla, joten hän lähti etsimään muita töitä Australiasta ja tapasi au pairit -Isabellan kautta sinkkuisä Scottin. Henrietta rakastui mieheen ja muutti hänen luokseen. Sarjassa todelliselta pikasuhteelta näyttänyt romanssi kesti todellisuudessa puolitoista kuukautta. Suhde päättyi lopulta katkeraan eroon, josta Henrietta kertoo nyt uusia asioita ensimmäistä kertaa.

"Emme ole enää missään tekemisissä."― Henrietta

- Suunnittelimme yhteistä tulevaisuutta, mutta siinä kävikin hassusti. Emme ole enää missään tekemisissä, Scott esti miut Facebookissakin, Henrietta paljastaa.

Riitaisan eron jälkeen sinkkuisä Scott löysi uuden rakkaan välittömästi.

- Emme olleet jutelleet mitään ja hän postasi kuvan jonkun tytön kanssa Facebookiin. Laitoin Scottille viestin, että oletko tosissaan jo löytänyt uuden naisen. Scott kiisti sen, mutta kaksi viikkoa myöhemmin he olivat parisuhteessa.

Henrietta ymmärtää sen, että tv-katsoja voi ihmetellä suhdetta ja erityisesti sitä, kuinka nopeasti kaikki tapahtuu.

- Jos mie olisin joku muu, niin olisin katsonut ohjelmaa ja miettinyt, että onpa hullu muija, kun asiat etenee niin nopeasti tv:ssä, välitön Henrietta sanoo.

"Olen tällainen hölmö ja sarja on ihan todenmukainen."― Henrietta

Hän ei kadu sanomisiaan tv-ohjelmassa, sillä ei vetänyt mitään roolia.

- Mie en osaa feikata yhtään mitään. Olen tällainen hölmö ja sarja on ihan todenmukainen, vaikka ne Scott-jutut tosiaan leikattiin etenemään aika nopeasti.

"En haluaisi olla turha julkkis tai mikään kettu meni koloon -tyyppi."― Henrietta

Nykyään Henrietta asuu jälleen Suomessa, hän on aloittanut uuden työn myyjänä ja löytynyt poikaystävän.

- Mie olen tosi onnellinen ja asiat on tosi hyvin. Haluaisin jossain vaiheessa media-alalle tai teatterialalle ja teen omaa vlogia nykyään. En haluaisi olla turha julkkis tai mikään kettu meni koloon -tyyppi, vaan haluaisin tehdä jotain tärkeää. Voisin olla Mikko Leppilampi 2. Sellainen jokapaikanhöylä.

Katso kaikki jaksot Yle Areenasta.

Kuuntele koko haastattelu alta.

Lue myös:

Au pairit Australiassa -Susa: Välillä on hauskaa järkyttää ihmisiä

Surffailua ja bilettämistä vai vaippapyykkiä ja kotiintuloaikoja? Au pairien kolmas kausi ilmestyi Yle Areenaan

Tapaa Au pairit -sarjan uuden kauden osallistujat: Mukana Jeesus-fani ja sydäntenmurskaaja