Hyppää pääsisältöön

Summeri Goes WhatsApp! Tilaa nyt!

Meri ja Ani WhatsApp
Meri ja Ani WhatsApp ani nnebedum

Summeri tarjoaa katsojilleen mahtavuutta hipovan “uutiskirjeen” joka pompsahtaa kännykkääsi joka torstai! Luvassa infoa, kuvia, muualla näkemätöntä materiaalia ja muuta eeppistä. Sun ei tarvi tehdä muuta kuin lisätä meidät sun WhatsApp-yhteystietoihin.

Toimintaohjeet:

1. Tallenna numero 0401538155 nimellä Summeri sun puhelimeen.

2. Lähetä WhatsAppissa meille viesti jossa on sun oma nimi. Emojien käyttö suositeltavaa! :) Me hoidetaan loput.

3. Odottele. Uutiskirje tulee torstaisin piristämään sun päivää ja pysyt ajan tasalla, mitä kaikkea Summerissa on meneillään.

Ja parasta on, että jos sulla on meille jotain palautetta tai kysyttävää, niin voit tehä sen WhatsAppin kautta ja me voidaan vastata sulle!

Jos haluat lopettaa uutiskirjeen tilauksen, lähetä viesti LOPETA numeroon 0401538155 ja poistamme sinut listalta.

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.

 • Unelmien ratsastusleirillä tärkeintä on oma motivaatio

  Tärkeintä ratsastusleirille on pakata mukaan hyvä asenne.

  Aiotko tänä kesänä ratsastusleirille? Monen ratsastajan pitkä odotus päättyy, kun leirit starttaavat kesän koittaessa. Miten tehdä omasta leirikokemuksesta unelmien täyttymys? Kun hevoset hoidetaan ratsastusleirillä hyvin, niiden kanssa on mukavaa oppia uusia asioita. Samoin onnistunut leiri pitää sisällään hyvää ruokaa, kannustavat opettajat, tarpeeksi vapaa-aikaa sekä mukavia leirikavereita.

 • Ystäväni hevosen Instagram-vinkit

  Mitkä ovat Ystäväni hevosen suosikkitilit Instassa?

  Instagramin kautta voi helposti seurata muiden hevosihmisten elämää. Jos tallille pääsee vain kerran viikossa, hevosikävää voi lievittää monilla toinen toistaan ihanammilla kuvilla ja videoilla. Ystäväni hevonen listasi muutamia inspiroivia suosikkitilejä. Seuraatko jo näitä kaikkia? Instagramista saa paljon inspiraatiota ja motivaatiota omaan harrastukseen.