Hyppää pääsisältöön

UPplus: Anni ja Roni

Vompatti ja kolibri – Roni Sirén ja Anni Malinen ovat Virtauksen omalaatuisin pariskunta. Elämänsä ensimmäisessä yhteishaastattelussa nuoret kertovat toisistaan ja suhteestaan sekä antavat hyvän neuvon kaikille rakastuneille.

Kun Roni näki Annin, se taisi olla rakkautta ensi silmäyksellä. Annikin piti Ronista, ystävänä. Romanttiset tunteensa hän suuntasi Ronin suureksi pettymykseksi kuitenkin muualle.

Lopulta molemmille valkeni se, mikä kaveripiirissä oli hoksattu jo aikoja sitten: hehän ovat kuin luodut toisilleen! Parilla on niin ihanaa yhdessä, että heidän on pitänyt oikein harjoitella riitelemistä!

Koska kevät on romantiikan aikaa, tuore UPplus tarjoaa Ville Rossin ja Anette Aghazarianin avulla sukelluksen Annin ja Ronin vaaleanpunaiseen satumaailmaan.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.