Hyppää pääsisältöön

Isabella: Matka muutti mun elämän

isabella blogi logo
isabella blogi logo Kuva: Yle au pairit australiassa

Isabella tuli käymään kotona Suomessa: "Mä oon KOTONA!!!! Sanat ei riitä kuvaamaan kuinka onnellinen oon."

Kaikki tuntuu täydelliseltä kun saan olla mun rakkaiden luona. Tuntuu uskomattomalle että äiti, isi ja kaikki mun bestikset on livenä mun edessä, eikä pelkästään facetimen näytöllä ♥

Oon äärettömän kiitollinen näistä ihanuksista. Vaikka oltiin oltu 3 kuukautta erossa, heti kun nähtiin kaikki oli ennallaan ja tuntu että ei oltais oltu päivääkään erossa.

Rakastan teitä äääääääärettömän paljon!!

Äiti, isi, Jezzie, Suvi, jL, Inka, Taruli, Elluska ja kaikki ihanat kullanmurut, jos luette tätä nyt, niin tää on teille: ”Rakastan teitä äääääääärettömän paljon!!”

Hihiii, oon niin onnellinen että saan olla taas teidän luona.

isabella meemi lentokenttä
isabella meemi lentokenttä Kuva: Yle aupairitaustraliassa

Oon aina tiennyt että Suomi on paras maa ikinä ♥ Nyt kun oon asunut ulkomailla, olen asiasta varmempi kuin koskaan.

Oon myös oppinut arvostamaan asioita joita pidin aikasemmin itsestään selvänä. On mielettömän ihana tunne mennä nukkumaan kun ei tarvise tutkia koko sänkyä siltä varalta että siellä olisi nyrkin kokoisia hämähäkkejä tai torakoita.

Suomalaiset suihkut tuntuu luksukselle.

Suomalaiset suihkut tuntuu luksukselle outojen aussi­suihkujen jälkeen, joissa oikean lämpötilan saaminen vaatii taitoa.

Mä oon aina inhonnut kylmyyttä ja en olis ikinä uskonut että sanoisin näin, mutta heti kun tulin ulos lentokentältä ja jouduin hyytävän kylmään ilmaan, se tuntu IHANALLE!! Tuli sellanen kotoisa olo. ♥

Mulla on tällainen to do ­lista mitä haluun tehdä tällä mun Suomen vierailun aikana:

­- Olla perheen kaa paljon!!! ♥ ♥ ♥

­- Olla bestiksien kaa (Many Sleepovers) ♥

­- Syödä ruisleipäää

­- Tehä kaikkii talvisii juttui, esim luistella

­- Käydä mummolassa

­- Nauttia siitä että en oo enää kenenkään kotiorja (au pair ­life = never again)

Oon superiloinen, että silloin aikoinaan päätin tarttua tilaisuuteen ja lähteä ex tempore -seikkailulle Australiaan. Matka muutti mun elämän. Ennen reissua en tiennyt mitä haluan tehdä lukion jälkeen. Olin siitä tosi stressaantunut ja jos oikeen muistan, saatoin tirauttaa pari kyyneltä opolle, kun olin niin paniikissa siitä että en tiennyt missä haluun opiskella :D

Nyt mulla on koulu minne haluun mennä, ja Hillsong College ei oo ainoastaan ihana koulu, vaan se tuntuu jo nyt kodille. Koko koulu tuntuu liian täydelliselle ollakseen totta.

Saan opiskella tanssia ja Raamattua (kaksi asiaa joita rakastan) - ja jos jään toiseksi vuodeksi voin valita sivuaineekseni Social Justice, mikä olisi mahtavaa koska silloin pääsisin auttamaan ihmiskaupan uhreja.

Ennen au pair -matkaa mietin missä voisin kouluttautua ihmiskaupan vastaiseen työhön. Nyt matkan aikana selvisi sekin ♥ Hillsong täältä tullaaaan!!! Haha, on kyllä toooooosi epätodennököistä että jäisin Australiaan kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi, koska mulle tulis liian kova koti­ikävä :D

Anyway, hyvä olla avoimin mielin kaikille vaihtoehdoille.

Vaikka oon superinnoissani, että muutan Australiaan pidemmäksi aikaa ja menen opiskelemaan Hillsongiin (jos siis pääsen sisälle), nyt haluan keskittyä tähän hetkeen täällä Suomessa.

Suomi tuntuu tällä hetkellä Taivaalle, koska mun rakkaat on täällä. Tavallaan haluaisin vain jäädä Suomeen, koska en haluu olla taas kohta erossa mun perheestä ja bestiksistä. Mutta toisaalta musta tuntuu että mulla on vielä paljon koettavaa Australiassa ja haluun mennä sinne.

Kiva palata Sydneyyn kun ihanat Henrietta, Susa, Juho ja muut ystävät on siellä odottamassa (tai no Juho ei, koska se muutti pois Sydneysta). Oon nyt päättänyt että menen takaisin Australiaan, vaikka en pääsis sisälle collegeen.

Toivottavasti sieltä collegesta tulis pian vastaus siitä pääsenkö sisälle vai en, niin voin alkaa hakemaan töitä, jos en pääse sisälle. Mutta tänään mä en mieti enempää Australiaa ja tulevaisuutta, vaan keskityn tähän hetkeen ja meen ystävien kaa tanssii tonne lumisateeseen ♥ ♥

LUE Isabellan muut kirjoitukset:

- Sä teet kaiken ihan väärin! Sä et ajattele yhtään!
- Tuntemattomat tulee kirjaimellisesti ovelle ja haluu tutustuu
- Perheenvaihto on kasvattanut itseluottamusta au pairina
- On ihan parasta tajuta, että yks läheisimmistä ystävistä asuu saman katon alla
- Awws ihanaa, että ne haluu pitää mut täällä

SEURAA au paireja myös Facebookissa ja Instagramissa: @aupairit.

KATSO kaikki jaksot Yle Areenasta: