Hyppää pääsisältöön

Murha paratiisissa – uusia jaksoja

Suosikkisarja Murha paratiisissa (12) palaa viidennen kauden uusin jaksoin.
Karibian upeissa maisemissa komisario Humphrey Goodman (Kris Marshall) ja ylikonstaapeli Florence Cassell (Joséphine Jobert). Suosikkisarja Murha paratiisissa (12) palaa viidennen kauden uusin jaksoin. yle tv1

TV1 maanantaista perjantaihin 21. - 30.11.2016 klo 12.20 - 13.15 (1. kauden uusinta), 1. - 13.12.2016 (2. kauden uusinta), 14. - 23.12.2016 (3. kauden uusinta) ja 26.12.2016 - 4.1.2017 (4. kauden uusinta) ja 5. - 16.1.2017 (5. kauden uusinta)
Yle Areenassa 7 päivää

Paratiisimaisen Saint-Marien saaren yllä kaartuu Karibian syvänsininen taivas. Siellä palmut huojuvat ja aurinko paistaa aina. Välillä tarvitaan poliisia.

Suosikkisarjasta Murha paratiisissa (12) uusitaan viisi tuotantokautta 21.11.2016 alkaen. Uusi kuudes kausi saadaan ohjelmistoon marraskuun 10. päivä 2017.

Sopivasti haastetta

Brittiläinen rikoskomisario Humphrey Goodman (Kris Marshall) on viidennellä tuotantokaudella päättänyt kotiutua saarelle. Työ tarjoaa hänelle juuri sopivasti älyllistä haastetta.

Silti jotain tuntuu puuttuvan miehen muuten täydellisestä elämästä. Olisiko se kenties halpa ja pieni paatti, jonka voisi ensin itse kunnostaa.

Pätevä ryhmä

Goodmanin ryhmässä työskentelevät rikosylikonstaapeli Florence Cassell (Joséphine Jobert), konstaapeli Dwayne Myers (Danny John-Jules) ja konstaapeli JP Hooper (Tobi Bakare).

Poliisipäällikön tärkeää virkaa hoitaa Selwyn Patterson (Don Warrington).

Päteviä tutkijoita työllistää muun muassa rikkaan hyväntekijän traaginen kohtalo ja kuvernöörin myrkytystapaus.

Death in Paradise. Idea ja käsikirjoitus: Robert Thorogood. Tuotanto: BBC, Red Planet Pictures, Atlantique Productions, Kudos Film, Britannia, 2016. Sarjaa on esitetty Ykkösellä edellisen kerran keväällä 2016.

Muualla verkossa:
Murha paratiisissa (kaudet 1 -4)

Suosikkisarja Murha paratiisissa (12) palaa viidennen kauden uusin jaksoin.
Konstaapeli JP Hooper (Tobi Bakare, vas.), konstaapeli Dwayne Myers (Danny John-Jules), rikoskomisario Humphrey Goodman (Kris Marshall), rikosylikonstaapeli Florence Cassell (Joséphine Jobert) ja poliisipäällikkö Selwyn Patterson (Don Warrington). Suosikkisarja Murha paratiisissa (12) palaa viidennen kauden uusin jaksoin. yle tv1
Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.