Hyppää pääsisältöön

SATUHÄÄT - naisseikkailuja, yllätysvauva ja uusi alku

Hanne ja Isto
Hanne ja Isto Satuhäät

Hanne Aitokarin, 36, ja Isto Aitokarin, 38, maistraatissa solmittu avioliitto siunataan Nastolan kirkossa. Samalla nollataan kaikki suhteen aiemmat vaikeudet.

Häiden aikaan Hanne ja Isto asuvat omakotitalossa Nastolassa Hannen edellisestä suhteesta syntyneiden 12-vuotiaan Eevin, 8-vuotiaan Niilon sekä pariskunnan yhteisen 1-vuotiaan Iitu-tytön kanssa. Istolla on edellisestä suhteesta syntynyt 10-vuotias poika Pekko, joka asuu äitinsä kanssa. Hoitajakoulutuksen saanut Hanne viettää lähes kaiken aikansa kotiäitinä Iston pyörittäessä yritystään kielenkääntäjänä.

Hanne ja Isto
Hanne ja Isto Satuhäät

Hannen ja Iston tiet kohtasivat internetin treffipalstalla. Aluksi Hanne vieroksui kaljua ja tatuointien täyttämää miestä, mutta lämpeni Iston toistuviin lähentymisyrityksiin tämän ehdotettua yhteistä Turkin matkaa, joka sinetöi Hannen ja Iston orastavan suhteen.

Kovin pitkää aikaa ei ehtinyt kulua, kun synkät pilvet laskeutuivat Hannen ja Iston parisuhteen ylle. Railakkaaseen poikamieselämään tottunut Isto ei ollutkaan valmis tasaiseen perhe-elämään ja aiottuna yhteenmuuttopäivänä Isto karkasi takaisin omaan kotitaloonsa Kuusankoskelle. Muutaman päivän mietittyään Isto palasi takaisin Hannen luo, mutta ongelmat olivat vasta alussa.

Hanne ja Isto
Hanne ja Isto Satuhäät

Hanne huomasi olevansa raskaana ja pariskunta oli uuden haasteen edessä. Lapsi päätettiin pitää, mutta Istolla oli jälleen kova työ sopeutua tilanteeseen. Myöhemmin keväällä pariskunnan kotitalosta löytyi vakava homevaurio ja terveysviranomaiset asettivat talon asumiskieltoon. Pahin oli kuitenkin vasta edessä, sillä Iston tarkoin varjelema salaisuus paljastui: Isto oli pettänyt Hannea. Aiemminkin ongelmissa rypenyt Hanne otti tilanteen raskaasti ja kaikki näytti olevan ohi. Eron hetkellä Isto kuitenkin tajusi, ettei pysty jatkamaan ilman Hannea, ja päätti taistella tämän takaisin hinnalla millä hyvänsä. Lopulta Hanne heltyi antamaan miehelleen uuden mahdollisuuden.

Kommentit
 • Satuhäät - nuoren mormoniparin ensirakkautta ja bikinifitness-haaveita

  Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen juhlivat Imatralla

  Marraskuinen kylmä ja kostea ilta ei varjosta nuorta onnea, kun toistensa ensirakkaudet, mormonitemppelissä avioliittoon vihityt, 24-vuotiaat Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen, juhlivat häitään Imatralla. Iloisen ja vilkkaan nuorenparin ”Talven ihmemaa” -teemaiset juhlat pidetään Vuoksenniskan työväentalolla: vihkimiseremonian juhlapaikalla suorittaa Janitan isoisä.

 • Satuhäät- toinen kerta ja tuplaraskaus toden sanovat

  Jenna Pöyry ja Jukka-Pekka Koukkari saavat toisensa Kemissä.

  Heinäkuinen kesäpäivä hohtaa hellivää lämpöä ja rakkautta, kun 24-vuotias Jenna Pöyry ja vuotta vanhempi Jukka-Pekka Koukkari vihitään avioliittoon Kemin kirkossa. Hääjuhla vietetään Ravintola Tervolahovissa Tervolassa Kemijoen varrella.

 • Satuhäät - montako vierasta pieniin häihin lopulta tulee?

  Satu Korhonen ja Miska Salminen solmivat avioliiton Jämsässä

  Heinäkuinen lauantai säteilee onnea, kun 37-vuotias leipomotyöntekijä Satu Korhonen ja 31-vuotias rekkakuski Miska Salminen sanovat toisilleen tahdon Jämsän kirkossa. Hehkuvan parin pienimuotoista hääjuhlaa vietetään Ravintola Hirvikartanon tiloissa Jämsässä.

 • Satuhäät - perinteitä kunnioittaen avioon

  Reelika Vaino ja Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulassa

  27-vuotias Reelika Vaino ja kaksi vuotta vanhempi Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulan kirkossa kuulaimpaan ruska-aikaan. Hääjuhlaa vietetään noin sadan sukulaisen ja ystävän voimin paikallisella nuorisoseurantalolla.