Hyppää pääsisältöön

Tämän ysärimpää ei ollut edes ysärillä: Tarja Turusen uusi promokuva on aivan mahtava

Tällä viikolla artistit ovat kilpaa palanneet ysäritunnelmiin. Ensin Justin Bieber otti rastat ja nyt Tarja Turunen hämmentää uudella promokuvallaan, joka sukeltaa 90-luvun syövereihin.

Tarja Turunen // Kuva: Promokuva 2016

Tarja Turunen tiedotti tänään uudesta The Brightest Void -albumistaan, joka julkaistaan 3. kesäkuuta. Tiedotteessa huomion varasti kuitenkin Turusen promokuvan uskomaton ysäri-ilottelu.

Ysärimuoti on tehnyt paluuta jo pitkään. Kukaan suomalaisartisti ei ole kuitenkaan vielä käyttänyt ysärikliseitä niin rohkeasti hyväkseen kuin Tarja Turunen.

YleX:n ysäriasiantuntija ja Parasta ennen -ohjelman DJ Matti Airaksinen analysoi Turusen huikean promokuvan. Tarkastellaan kuvaa lukusuunnassa vasemmalta oikealle ja takaa eteen.

- Tausta liukuu mustasta valkoiseen täysin uskomattomalla tavalla. Liukuväri oli kovinta ysäriä, Airaksinen fiilistelee.

- Fontti on todella kreisi. Luulin, että kyseinen fontti jäi keravalaisten salijätkien käsivarsiin, mutta ei. Nyt se on Turusen uudessa promokuvassa.

- Tuo kehys on syvä kunnianosoitus vektorigrafiikalle. Kökkö, mutta todella kova juttu.

- Tuossa jätesäkkipuvussa ysäreintä on ehdottomasti höyhenet. Aikakoneen Sani soitti ja halusi kamansa takaisin, ja noista silmämeikeistä Cristal Snow’kin olisi kateellinen.

Tarja, You Go Girl!

Lue myös:

Ysärirastat tekevät comebackin halusit tai et, koska Justin Bieber

Waldo: Ysärimusa on nykypäivän iskelmää