Hyppää pääsisältöön

Henrietta: Mikään ei korvaa koskaan mitä oon kokenu

Henrietta rannalla nimilogo
Henrietta rannalla nimilogo Kuva: Yle au pairit australiassa

Henrietan ajatuksia kaikesta mitä Australiassa tapahtui: "Oon nainen. Miun suunnitelmat ja mieli muuttuu sekunnin välein - tai ehkä oon vaan Henrietta :D Loppujen lopuks asiat alko vaan kaatumaan päälle, rahat loppumaan ja makasin Bondilla rannalla - ja mietin plussia ja miinuksia."

Oli enemmän miinuksia jäädä Australiaan kun tulla takas kotiin. Miulla alko loppujen lopuks tulla onnenkyyneleitä siitä kun tiesin pääseväni turvaan.

Olin unohtanu vaihtaa lentolipun päivämäärää ja sain kuulla, et miun duunit Ralph Laurenilla alkais vasta uudenvuoden jälkeen, päätin että en osta uutta lippuu, vaan meen kotiin ja yllätän äidin.

Äiti ei tienny yhtään, et oon tulossa Suomeen, mut iskä ties. Matkustin kotiin Rääkkylään yli 40 tuntia. Miun äiti oli niin shokissa, ettei se tienny mitä sanoa. :D

Kaikki oli tän arvosta.
henrietta rannalla meditoi
henrietta rannalla meditoi Kuva: Yle aupairitaustraliassa
henrietta onnellinen
henrietta onnellinen Kuva: Yle aupairitaustraliassa

Kaikki oli tän arvosta. Nyt oon reboundannu uudelleen saman miehen kanssa, ketä tapailin Suomessa ja en vois olla onnellisempi.

Ekaa kertaa pitkiin aikoihin tunnen, että oon löytäny tasapainon miun elämässä. Tiiän, että miun aika koittaa vielä kun haluun palata Australiaan, mutta miulla on tällä hetkellä liikaa asioita mitkä pitää miut Suomessa.

En kerennyt tosin olla Suomessa, kun kaksi viikkoa kun sydän vei uudelleen jo ulkomaille, mutta vain pariksi viikoksi. Nyt oon lentokoneessa taas menossa kohti Helsinkiä ja ootan suunnattomasti sitä kuuluisaa oravanpyörää mistä puhuin ohjelmassa että mitä en halua.

Välillä arki on ihanampaa, ja lomaankin kyllästyy. Elämä ois tylsää jos se ois pelkkää juhlaa ja lomailua, kaipaan tasapainoa ja myös niitä rutiininomaisia päiviä, vaikka välillä siihen menee hermot.

Oon onnellinen, että lähin Australiaan, oon siitä käsittämättömän onnellinen.

Löysin itteni uudella tavalla ja osaan iloita uusista asioista ihan eri tavalla.

Mikään omaisuus tai materiaali ei korvaa koskaan mitään mitä oon kokenu. Etkä koskaan voi korvata millään kokemuksia ja kasvamista mitä saat matkustamisesta.

Se on uniikkia, ja tärkeää nähdä eri kulttuureja ja oppia toisten ihmisten ajatusmaailmaa, vaikka niitä ei täysin ymmärtäisikään.

Kaikkein tärkein asia, minkä tajusin oli se, että mikään maapallon maa ei ole loppujenlopuks mitään, jos siulla ei oo siun rakkaimpia siellä.

Tiiän nyt tasan tarkkaan mitä haluun tehä, ja tää ohjelma sai miut varmistumaan siitä, että puhuminen ja media on miun juttu, ja aion siihen ehdottomasti keskittyä tulevaisuudessa.

Kaikkein tärkein asia, minkä tajusin oli se, että mikään maapallon maa ei ole loppujenlopuks mitään, jos siulla ei oo siun rakkaimpia siellä.

The most important thing is your people.

SEURAA Henriettaa Snapchatissa: @henlietta. Au pairit myös Facebookissa ja Instagramissa: @aupairit.

LUE JA KUUNTELE Henrietan haastattelu YleX:llä: "Näin rumasti minun ja Scottin suhde todella päättyi"

LUE myös muut Henrietan kirjoitukset:

- Päivä, jolloin unelmista tuli totta
- Toi ranta on ihan jäätävä
- Täällä siun on pakko avartaa mieltä - muuten jäät yksin
- Oot koko ajan valmiustilassa ja mietit, pitäskö siun tehä jotain
- Oon vaan onnellinen
- Ei meistä ikinä tuu ystäviä
- Pitää hyväksyy itessäs myös ne huonot puolet
- Kun kaikki hajoaa

KATSO kaikki jaksot Yle Areenasta: