Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Suomeksi pääkuva

Katso ensimmäinen traileri!

Fellow Imagineers -dokumentin tekeminen on ollut seikkailu, matka jota on siunattu intohimolla. Projekti alkoi nimellä Fellow Imagineers, mutta nyt televisiodokumentti on saanut uuden nimen, To Nightwish with Love. Nimi kertoo, mistä dokumentissa on kyse: te fanit teette tämän elokuvan rakkaudesta bändiin, ja me kunnioitamme ponnistelujanne.

Tämä Nightwish-dokumentti on ainutlaatuinen produktio, joka syntyy yli 200 fanin yhteistyönä. Jotkut ovat lähettäneet meille fanitaidetta, toiset piirtäneet animaatiohahmoja, olemme saaneet apua käännöksissä ja tiedottamisessa. Ja yli viidenkymmenen fanin kuvausryhmä Fellow Insiders on kuvannut koko dokumentin.

Tällä hetkellä dokumenttia ja verkkosarjaa editoidaan. Arvostamme teidän kaikkien ponnisteluja, ja jos haluat yhä tukea dokumenttia, lähetä meille fanitaidetta tai yhtyeen kanssa otettu kuva.

Fellow Imagineers on edelleen pitkän verkkodokumentin nimi. Verkkosivu löytyy osoitteesta yle.fi/tonightwish jossa tullaan julkaisemaan paljon pienoisdokumentteja kaikesta Nightwishiin ja liittyvästä: bändistä, lyriikoista, faniudesta ja bändin historiasta.

Kaikki tämä julkaistaan elokuussa 2016.

ed. 4.7.2016: Otsikko muutettu

  • To Nightwish: Musiikkivideo

    Nightwish-hitit sovitettiin ja soitettiin fanivideoksi.

    Nightwish-hitit Storytime ja Alpenglow yhdistettiin samaan sovitukseen, jonka bändin fanit soittivat ja lauloivat kukin omassa rauhassaan. Äänitiedostot miksattiin yhteen ja lopputuloksesta ohjattiin musiikkivideo - jossa jokainen jälleen kuvasi oman osuutensa kotimaassaan.

  • Kiteen kutsu

    Nightwishin kotipaikkakunta houkuttaa faneja

    Nightwishin kotipaikkakunnalla järjestetään bändin kunniaksi kesäisin taideviikko, johon osallistuu kymmeniä faneja eri puolilta maailmaa.