Hyppää pääsisältöön

Lyömättömissä luvassa Lihamyrskyn 1-vuotisspesiaali – vieraina Särre, Ruudolf, Musta Barbaari, Prinssi Jusuf ja Seksikäs-Suklaa

Lähetyksessä on luvassa on täysin uusia biisejä ainakin Särreltä. Näistä yksi on Lyömättömien Xmiehen mukaan kovin biisi, jonka Särre on ikinä tehnyt.

Lihamyrskyn artisteja ovat Ruudolf, Prinssi Jusuf, Särre ja Musta Barbaari. // Kuva: Lihamyrsky, Andrei6000

Kuten lyömättömien DJ Xmies sanoo: "On huono valinta, jos ei ole ikinä kuunnellut Lyömättömiä. Tänään on kuitenkin oikea päivä tehdä oikea valinta."

Todellakin on, sillä Lyömättömien lauteilla on koko Lihamyrksyn posse, eli Särre, Ruudolf, Musta Barbaari, Prinssi Jusuf ja Seksikäs-Suklaa.

- Tää on isoin freestyle-porukka, joka meillä on koskaan ollut vieraana, Xmies sanoo ja jatkaa:

- En tiedä, ketkä kaikki siellä freestailaa, mutta Särre on ainakin luvannut jo. Hänhän on Freeräppikenraali.

Levy-yhtiö Lihamyrsky syntyi vuosi sitten suomiräp-legenda Ruudolfin aloitteesta. Vaikka kukaan sen artisteista ei ole julkaissut yhtiön kautta albumia, hype, suosio ja näkyvyys on ollut suurta. On mahdollista, että Lyömättömien lähetyksen jälkeen hype kasvaa vielä suuremmaksi, sillä illalla kuullaan useita julkaisemattomia kappaleita.

- Jännä nähdä, miten jengi reagoi Särren uusiin biiseihin. Siellä on ainakin yksi ihan törkeen kova tulossa, jota ei ole ennen kuultu missään. Se on ehkä kovin biisi, jonka Särre on tähän mennessä tehnyt, Xmies kertoo.

Kovaa puhetta.

- Nimenomaan, Xmies sanoo.

On mielenkiintoista nähdä ja kuulla, saadaanko kaikki räppärit mahtumaan kerralla studioon. Xmiehellä on pulmaan mahdollisesti toimiva ratkaisu.

- Pannaan yhdet luurit samanaikaisesti kahdelle ja katsotaan, mitä tapahtuu.

Lihamyrsky Lyömättömien vieraana tänään lauantaina 9. huhtikuuta kello 17–20.

Lue myös:

Ruudolfin rap-posse Lihamyrsky kulkee omaa kaistaansa: "Me ei haluta olla varteenotettava levy-yhtiö"

Suomirapin 30-vuotiaiden kerho saa odotetun soolodebyytin – Särre käsittelee levyllään perhettään ja äitinsä poismenoa