Hyppää pääsisältöön

Isä Brown ja hänen laumansa – neljäs kausi

Suosikkisarja Isä Brown ja hänen laumansa palaa neljännen kauden uusin jaksoin.
Komisario Mallory (Jack Deam, vas.), lady Felicia (Nancy Carroll), isä Brown (Mark Williams), rouva McCarthy (Sorcha Cusack) ja Sid Carter (Alex Price) ovat värikkään kylän keskeisiä hahmoja. Suosikkisarja Isä Brown ja hänen laumansa palaa neljännen kauden uusin jaksoin. Kuva: BBC 2015 Isä Brown ja hänen laumansa,yle tv1

TV1 sunnuntaisin 19.2. - 23.4.2017 klo 17.10 - 18.00
Yle Areenassa 7 päivää

Katolisen seurakunnan pappi isä Brown (Mark Williams) on Kemblefordin kyläyhteisön tukipilari.

Ykkönen esittää humoristisen suosikkisarjan (12) neljännen tuotantokauden kymmenen jaksoa uusintana. Sarjaan on tulossa viideskin tuotantokausi.

Musta kaapu, avara sydän

Kaikki tuntevat isä Brownin ja hän tuntee kaikkien salaisuudet, kun kyläläiset tapaavat ripittäytyä oppi-isälleen säännöllisin väliajoin.

Isä Brown tuntee ammattinsa vuoksi ihmismielen kiemurat läpikotaisin. Idyllisinkään pikkukylä kun ei vilise pelkästään lampaita, vaan joukkoon mahtuu myös susia.

Kylään uusi komisario

Sarjan neljännellä kaudella kylässä rikoksia ratkoo uusi komisario, Mallory (Jack Deam). Deam on tuttu muun muassa Ylikomisario Banks -sarjasta.

Komisario hoitaa tehtävänsä, mutta isä Brown tuntuu monesti olevan askeleen häntä edellä. Hyvää tarkoittavat seurakuntalaiset puuttuvat tapahtumien kulkuun omalla tavallaan.

Päärooleissa nähdään Sorcha Cusack, Nancy Carroll, Alex Price, John Burton ja John Light. Käsikirjoitus: G. K. Chestertonin novellien pohjalta Rachel Flowerdale ja Tahsin Guner. Ohjaus: Matt Carter, Paul Gibson ja Ian Barber.

Father Brown. Tuotanto: BBC, Britannia, 2015. Sarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2016.

Muualla verkossa:
Isä Brown ja hänen laumansa (kaudet 1 - 3)

Kommentit