Hyppää pääsisältöön

Isabella: Oon innoissani siitä mitä tää vuosi tuo tullessaan

isabella blogi logo
isabella blogi logo Kuva: Yle au pairit australiassa

Isabella kertoo millaista on erota taas läheisistä: "Olin superonnellinen kun tulin takaisin Suomeen. Olin haltioissani kun näin kaikkia rakkaita. Kuukausi meni kuitenkin tosi nopeasti, ja pian mun onnea alkoi varjostamaan suru siitä että pian joutuisin taas eroon mun läheisistä."

Yöt ja päivät itkin ja ajattelin, että oon ihan hullu kun lähden vapaaehtoisesti toiselle puolelle maailmaa mun rakkaista. Aloin tosissani harkitsemaan Suomeen jäämistä.

Elämä Suomessa tuntui täydelliselle, kun sain taas olla mun perheen ja bestiksien kanssa. Kaikesta huolimatta Australia silti veti puoleensa kuin magneetti, ja koin, että en ole vielä valmis luopumaan Australiasta.

Tokalla kerralla lähteminen ei ollut yhtään helpompaa kuin ekalla kerralla. Mä olin so sad.

Halusin palata ihanille paratiisi­rannoille, nähdä aussiystäviä, au pair ­ystäviä ja mennä Hillsongiin, josta oli tullut mun koti. ♥

Tokalla kerralla lähteminen ei ollut yhtään helpompaa kuin ekalla kerralla. Mä olin so sad, enkä osannut olla innoissani, koska mulle tuli kauhea koti­ikävä jo pelkästä ajatuksesta että sanoisin kohta taas jäähyväiset mun perheelle ja ystäville.

Olin kiitollinen siitä, että pääsisin toteuttamaan unelmiani Australiassa, mutta silti sydämeen sattui aina kun ajattelin rakkaista eroon joutumista.

Mun fiilikset oli niin ristiriitaiset. Unelmoin Australiasta ja Hillsongissa opiskelusta, mutta en halunnut lähteä Suomesta ja matkustaa toiselle puolelle maapalloa eroon kaikista rakkaista.

Kaikki olisi täydellistä jos Australia olisi 5 minuutin matkan päästä Suomesta. Silloin voisin asua Australiassa ja olla lähellä kaikkia suomalaisia rakkaita.

Mun Suomeen jäämisinnostusta pahensi entisestään se, että Henrietta­-muru muutti takas Suomeen. Menin häntä lentokentälle vastaan ja voi sitä jälleennäkemisen riemua ♥ ♥ ♥

Oli ihana olla Ettan kanssa Suomessa, mutta en edes halunnut ajatella kuinka outoa mennä takas Australiaan, kun Etta-­isosisko ei oo enää siellä :(

Myös mun suomalaiset ystävät Hillsongista muuttaa takas Suomeen, ja oon oikeesti vähän peloissani miten tuun selvii ilman heitä, koska heistä on tullut mulle kuin isoveljiä, ja ne on Henriettan lisäks ollu mulle sellainen tuki ja turva Austraaliassa. ♥

*Terkkui O:lle ja M:lle*

En saa minkään, edes koti-ikävän estää mun unelmien toteutumista.
Isabella Huotelin
Tuntu tosi kodikkaalle nukkua eka yö Australiassa au pair -­ajoilta tutussa entisessä omassa huoneessa♥ Isabella Huotelin Kuva: Yle aupairitaustraliassa

Oon niin kiitollinen siitä että mun perhe ja ystävät rohkasee mua koko ajan. S lähetti mulle lentokentälle kuvan missä luki ”never let anyone take away your dream”, ja hän sanoi, että ton voi tulkita myös niin että en saa minkään, edes koti-ikävän estää mun unelmien toteutumista.

Mun ystävät ja perhe on niin viisaita ♥ Tuntuu että he osaavat aina sanoa oikeat sanat!

Ai niiin, ja unohdin kertoa: mä oon nyt 100% varmasti menossa Hillsong Collegeen!! Olin lentokentällä juuri astumaassa koneeseen, kun päätin nopeasti katsoa sähköpostin, ja sinne oli tullut viesti joka alkoi: ”Dear Isabella, Congratulations!!! After careful review of your application, we would like to offer you a place at Hillsong Internation Leadership College”.

Mun lento Australiaan meni hyvin, ja oli ihanan tervetullut olo kun Dominique ja Hugo oli sielä innokkaana vastassa. Tulin nyt heille muutamaksi yöksi ja sitten muutan Collegen asuntolaan.

Tuntu tosi kodikkaalle nukkua eka yö Australiassa au pair -­ajoilta tutussa entisessä omassa huoneessa♥

Lapset ovat olleet mulle tosi kilttejä ♥ ... ehkä ne alko arvostamaan mua sinä aikana kun olin poissa ja tajus että ei oo itsestäänselvää että asun heidän kanssaan.

On ollu tosi ihana nähdä taas heitä ♥ Tänään Lendin ja Hugon kanssa tanssittiin, laulettiin ja pompittiin sateessa monta tuntia. Tuntu ihan siltä kuin olisin hengaillut mun pikkusisarusten kanssa.

Vaikka on sanoin kuvaamaton ikävä kotiin, silti ihana olla takaisin Sydneyssä. Oon innoissani siitä mitä tää vuosi tuo tullessaan. ♥

LUE muut Isabellan kirjoitukset:

- Sä teet kaiken ihan väärin! Sä et ajattele yhtään!
- Tuntemattomat tulee kirjaimellisesti ovelle ja haluu tutustuu
- Perheenvaihto on kasvattanut itseluottamusta au pairina
- On ihan parasta tajuta, että yks läheisimmistä ystävistä asuu saman katon alla
- Awws ihanaa, että ne haluu pitää mut täällä
- Matka muutti mun elämän

SEURAA au paireja myös Facebookissa ja Instagramissa: @aupairit.

KATSO kaikki jaksot Yle Areenasta: