Hyppää pääsisältöön

Kivenkova YleXPop-tuplakiinnitys: Nikke Ankara ja Evelina esiintyvät Lahden torilla

Nikke Ankaran ja Evelinan lisäksi YleXPopin paljastetut artistikiinnitykset ovat Benjamin, Lyömättömät ja Antti Tuisku.

YleXPopin paljastetut artistit ovat Benjamin, Lyömättömät, Antti Tuisku, Nikke Ankara ja Evelina. // Kuva: YleX

Lahdessa nähdään kesällä tolkuttoman kova yhteiskeikka, kun esimerkiksi viime vuoden Blockfestissa yhdessä esiintyneet Nikke Ankara ja Evelina nostavat tunnelman taivaisiin Ankaran kotikaupungissa.

- Mageeta päästä kotikaupunkiin vetään! Mulla on siellä kotikenttäetu. Lahti-lovee on paljon, Ankara sanoo YleX Aamun haastattelussa.

Nikke Ankara lupailee, että YleXPop-keikalla nähdään odottamattomia yllätyksiä. Ankaran keikalla tullaan näkemään yllätysvierailijoita – mutta kuultaisiiko torilla myös Nikke Ankaran ja Evelinan yhteisbiisi?

- Ollaanhan me jauhettu, että tehtäisiin yhdessä musaa. Jossain vaiheessa sellainen on tulossa. Pitää vaan keksiä joku tarpeeksi hyvä aihe, Ankara ja Evelina sanovat.

Nikke Ankaran tuorein sinkku Ettei nyt vaan sattuis mitään voitti huhtikuun alussa Suoraan soittarille -äänestyksessa Isac Elliotin Worth Something -biisin ja nousi YleX:n soittolistalle. Evelina sai puolestaan huimaa julkisuutta siitä, että yhdysvaltalaismuusikko Nicki Minaj julkaisi Instagram-tilillään kuvan suomalaislaulajasta. Minaj'lla on Instassa yli 52 miljoonaa seuraajaa.

Skip Twitter post

Nikke Ankara, Evelina sekä YleX Aamun juontajat Tommi, Samuel ja Ida ovat tavattavissa tänään 14. huhtikuuta Lahden kauppakeskus Triossa kello 16–17. Tule juttelemaan ja nappaamaan yhteiskuvia!

4. kesäkuuta järjestettävän YleXPop-konsertin lavalle nousee seitsemän kuumaa artistia. Esiintyjiä paljastetaan pitkin viikkoa YleX Aamussa. Nikke Ankaran ja Evelinan lisäksi toistaiseksi paljastetut esiintyjät ovat Benjamin, Lyömättömät ja Antti Tuisku.

Lue myös:

Mitä ihmettä: Nicki Minaj julkaisi Instagram-tilillään kuvan suomalaismuusikko Evelinasta

Peto pääsee irti YleXPopissa: Emma-rohmu Antti Tuisku esiintyy Lahdessa

Suomen kovin freestylekolmikko valtaa lavan Lahdessa: Lyömättömät esiintyy YleXPopissa

Ensimmäinen YleXPop-artisti julki: "Kuulostaa ylimieliseltä, mutta tulee olemaan ihan helkkarin kova keikka!"

Fittien mimmien kauneuspuheet ärsyttävät monia – kuka saa puhua vartalostaan hyväksyvään sävyyn?