Hyppää pääsisältöön

UPplus: Kristan Mageeta elämää

Kauppatieteiden opiskelija Krista Kortelainen on trendikäs ja suorapuheinen. Katso, kun hän esittelee muotiblogiaan Mageeta elämää

Uusi kämppä ja uusi opiskelijaelämä Tampereella. Aika oli kypsä siihen, että Uuden Päivän muoti-ikoni Krista uudisti bloginsa. Mageeta elämää on lifestyle- ja muotiblogi. Siellä Krista jakaa ajatuksiaan tyylistä ja sisustuksesta, mutta myös kotoilusta ja jopa lastenhoidosta. Kannattaa seurata lisäksi Kristan Instagram-tiliä @kristalainen.

Tähän mennessä postauksista löytyy yliopistomuotia, etnovaikutteita ja kisukuoseja.

Kerran viikossa päivitettävä blogi on tarkoitettu kaikille niille, jotka kaipaavat säännöllisen maistiaisen Mageeta elämää!

Lisää ohjelmasta

 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.