Hyppää pääsisältöön

Isabella: Mä elän mun unelmaa

isabella blogi logo
isabella blogi logo Kuva: Yle au pairit australiassa

Isabellan toiseksi viimeinen blogimerkintä - ja hän on todella tyytyväinen ratkaisuunsa: "Mä elän tällä hetkellä mun unelmaa. Tuntuu että olisin Taivaassa. Asun kauniissa paratiisissa, saan tanssia aamusta iltaan ja oon Hillsongissa joka päivä. Life is good ♥"

Mun opiskelut täällä Hillsong Collegessa ovat alkaneet hyvin. Päivät on ollu tosi pitkiä ja fyysisesti raskaita, mutta oon nauttinut jokaisesta hetkestä.

Tiedän että tää kuulostaa liioittelulta mutta kirjaimellisesti JOKAINEN oppilas ja opettaja on superihana ♥ ♥ ♥ Kaikki on hurjan ystävällisiä, auttavaisia ja herttaisia. Täällä on sellainen ilmapiiri, mitä en oo koskaan aikaisemmin kokenut missään muussa koulussa.

Kaikki on yhtä perhettä ♥

Hillsong College
"Mun koti!" Hillsong College Kuva: Yle aupairitaustraliassa
Tiedän jo nyt, että nää ihmsiet tulee olemaan mun ystäviä aina vanhainkotiin asti.

Kaikki on tosi sosiaalisia, ja ihmisiin tutustuu tosi helposti. Tiedän jo nyt, että nää ihmsiet tulee olemaan mun ystäviä aina vanhainkotiin asti.

Kaikki on täällä niin iloisia ja täynnä positiivista energiaa, että se alkaa tarttua itseenikin. Tuntuu, että en voi lopettaa hymyilemistä. Oon nyt hymyillyt kuin joku hassu päivästä toiseen, enkä pysty enää lopettamaan :D

Sillä on oikeastaan ollut positiivisia seurauksia. Eilen yksi tuntematon tyttö tuli mun luo bussi­pysäkillä ja sanoi: ”Hei mä muistan sut!!! Sä oot se tyttö joka hymyili mulle eilen. Mä tulin siitä niin iloiseksi. Se merkkas mulle tosi paljon”. Ja sitten hän halas mua.

Olin ihan sillai et wow, en tiennyt että yks hymy voi piristää jonkun päivää noin paljon. ♥

Meillä on ollut nyt aika paljon koe-­esiintymisiä, ja olin niistä etukäteen ihan paniikissa. Jokainen koe-­esiintyminen on kuitenkin ollut tosi positiivinen kokemus, koska vaikka opettajat on vaativia, ne on tosi rohkaisevia.

Myös ylempien luokkien opiskelijat ovat olleet tosi rohkasevia meitä uusia tulokkaita kohtaan. Musta oli ihanasti sanottu kun yksi tokaa vuottaan opiskeleva sanoi mulle: ”Muista, että sä et tanssi ihmisille, vaan Jumalalle”. ♥

Silloin kun olin au pairina itkin ja mietin mistä saan voimaa jaksaa eteenpäin.

Tänään kun kävelin koulusta kotiin mun teki vaan mieli laulaa ja pomppia:D Oon vaan niin onnellinen. Asiat on nyt niin eri lailla kuin silloin kun ekan kerran tulin Australiaan.

Silloin kun olin au pairina itkin ja mietin mistä saan voimaa jaksaa eteenpäin.

Nyt asiat on toisin. Tää matka on ollut sellanen tuhkimotarina :D

Kaikki perheet oli niin erinlaisia. Aluksi olin Kellyn ei-­toivottu kotiorja ja palvelija, sitten olin Scottin ystävä ja lopulta Dominiquen ja Jasonin perheen jäsen. Se päivä kun lopetin au pairina olemisen, tuntu että tää on se juonenkäänne kun musta tulee prinsessa tässä mun Australian tuhkimotarinassa.

Tää Hillsongissa opiskelu tuntuu siltä ”ja hän eli elämänsä onnellisena loppun asti” ­kohdalta koska oon nyt niin onnellinen.

Asiat on niin hyvin ♥ Oon niin kiitollinen siitä kuinka asiat lopulta järjesty ♥ ♥ #Blessed #Thankful

LUE muut Isabellan kirjoitukset:

- Sä teet kaiken ihan väärin! Sä et ajattele yhtään!
- Tuntemattomat tulee kirjaimellisesti ovelle ja haluu tutustuu
- Perheenvaihto on kasvattanut itseluottamusta au pairina
- On ihan parasta tajuta, että yks läheisimmistä ystävistä asuu saman katon alla
- Awws ihanaa, että ne haluu pitää mut täällä
- Matka muutti mun elämän
- Oon innoissani siitä mitä tää vuosi tuo tullessaan

SEURAA au paireja myös Facebookissa ja Instagramissa: @aupairit.

KATSO kaikki jaksot Yle Areenasta: