Hyppää pääsisältöön

Rockin suuret yhdistävät voimansa: Axl Rosesta tulee AC/DC:n laulaja

AC/DC:n laulaja Brian Johnson väistyy kuulo-ongelmien vuoksi.

Axl Rosesta tulee AC/DC:n laulaja. // Kuva: EPA/Andres Cristaldo

Kenties ensi kesänä samalla keikalla voidaan kuulla Paradise City ja Highway To Hell. Hard rockin ystävät kihisevät jännityksestä, sillä Guns N' Roses -ikoni Axl Rose siirtyy toisenkin klassikkobändin laulajaksi. AC/DC on vahvistanut tiedotteessaan, että Rose korvaa tulevalla Rock Or Bust Wolrd Tourilla yhtyeen pitkäaikaisen laulajan Brian Johnsonin.

Tiedotteen mukaan Johnson kärsii vakavista kuulo-ongelmista, jotka saattavat johtaa jopa kuulon menettämiseen. Johnson on ollut AC/DC:n laulaja vuodesta 1980 alkaen. Tuolloin Johnson korvasi bändin alkuperäisen laulajan, Bon Scottin, joka menehtyi alkoholimyrkytykseen samana vuonna.

AC/DC:n mukaan Axl Rose tarjoutui itse korvaamaan Johnsonin tulevilla kiertueilla. Rose keikkailee tulevana kesänä ensin AC/DC:n kanssa, jonka jälkeen hän suuntaa kiertueelle Guns N' Rosesin kanssa, joka hiljattain palasi lähes alkuperäisellä kokoonpanollaan keikkalavoille.

Rose oli selvästi innoissaan liittymisestä rock-legenda AC/DC:n riveihin. Tähti julkaisi Twitter-tilillään paljon puhuvan salamaemojin.

Lue myös:

Guns N' Roses teki paluun keikkalavoille aprillipäivänä – Axl Rose ja Slash esiintyivät yhdessä yli 20 vuoden tauon jälkeen

Rock ei ole kuollut – Santa Cruz, Shiraz Lane ja Reckless Love pitävät siitä huolen

Tämä suomalaisnainen selvitti väitöskirjaansa varten Nickelbackin vihaamisen syyt – ja se ylitti kansainvälisen uutiskynnyksen