Hyppää pääsisältöön

Osallistu #talviturkkihaasteeseen - lataa kuvasi täällä

Koira ja lapsi uimassa
Koira ja lapsi uimassa Kuva: Yle/Mika Kanerva koira

Lähestyvä kesä houkuttelee rohkeampia jo veden varaan. Hauskimmat valokuvat talviturkin heittämisestä pääsevät mukaan Löydä luontosi -viihdeshown suoraan lähetykseen pe 27.5 Yle TV1 klo 21.05 - 23.05.

Osallistua voit sosiaalisessa mediassa tunnisteella #talviturkkihaaste tai lähettämällä kuvan alla olevan lomakkeen kautta. Kerro myös paikkakunta missä kuva on otettu: näin pääsemme seuraamaan miten uintikausi on alkanut Suomen eri osissa. Uintikauden alkamista seurataan Löydä luontosi -sivustolla ja suorassa lähetyksessä myös verkossa.

Heitä myös haaste eteenpäin

Me olemme haastaneet juontajan Kimmo Ohtosen. Kenet sinä haluat haastaa? Haasta hänet mukaan sosiaalisessa mediassa tunnisteella #talviturkkihaaste.