Hyppää pääsisältöön

Satuhäät - ronskipuheisen parin rakkaus syttyi toisella yrittämällä

Virpi ja Hemppa
Virpi ja Hemppa Kuva: Filmaattiset Satuhäät

Virpi Mäkelä, 30, ja Henri ”Hemppa” Mäkelä, 30, siunataan avioliittoon Tampereen Keskustorin vanhassa kirkossa. Vuotta aiemmin maistraatissa vihityn nuoren parin häitä tanssitaan Nokian Kerholassa 150 vieraan voimin.

Virpi ja Hemppa asuvat itse rakentamassaan omakotitalossa Ylöjärven Julkujärvellä. Kolme lasta ja kaksi koiraa pitävät huolen, ettei yrittäjäperheen arki käy harmaaksi. Virpin edellisistä suhteista syntyneet Mikael ja Lucia viettävät heidän kanssaan aikaa säännöllisesti pariskunnan yhteisen 1-vuotiaan Lenni-pojan toimiessa perheen ilopillerinä.

Virpi ja Hemppa
Virpi ja Hemppa Satuhäät

Pariskunta tapasi toisensa vuosia sitten heidän yhteisen tuttavansa syntymäpäiväkutsuilla. Hemppa oli lupautunut juhliin kuskiksi entiselle kihlatulleen, joka oli Virpin hyvä ystävä. Hemppa heitti ex-kihlattunsa ja Virpin baariin, mutta ilta ei päättynyt siihen. Myöhemmin Virpi ja Hemppa päätyivät Hempan luokse, josta Virpi ehti kotiinsa pitkälti seuraavan iltapäivän puolella.

Virpi ja Hemppa ihastuivat toisiinsa, mutta orastava suhde loppui. Hiljaiseloa kesti neljä vuotta, kunnes Virpi saapui täysin varoittamatta Hempan kotiovelle kutsuen tämän kaupungille illanviettoon. Pariskunta löysi toisensa uudestaan, ja tällä kertaa kumpikin heittäytyi suhteeseen täysillä.

Virpi ja Hemppa
Virpi ja Hemppa Satuhäät

Monien vaiheiden jälkeen Virpi muutti lapsineen Hempan luokse. Tuleva aviomies omaksui nopeasti lapsiperheen tavat ja tottumukset, ja elämä alkoi asettua uomiinsa. Kesällä 2013 Virpi ja Hemppa kihlautuivat romanttisesti yöllisellä rannalla Kreikassa ja päättivät samassa yhteydessä hääpäivänsä.

Hääjuhla on iloa ja hulvatonta ohjelmaa tulvillaan. Illan kruunaa eroottinen burleskiesitys, joka villitsee ronskipuheisen Virpin tekemään merkitseviä ehdotuksia tuoreelle sulhaselleen.

Kommentit
 • Satuhäät - nuoren mormoniparin ensirakkautta ja bikinifitness-haaveita

  Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen juhlivat Imatralla

  Marraskuinen kylmä ja kostea ilta ei varjosta nuorta onnea, kun toistensa ensirakkaudet, mormonitemppelissä avioliittoon vihityt, 24-vuotiaat Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen, juhlivat häitään Imatralla. Iloisen ja vilkkaan nuorenparin ”Talven ihmemaa” -teemaiset juhlat pidetään Vuoksenniskan työväentalolla: vihkimiseremonian juhlapaikalla suorittaa Janitan isoisä.

 • Satuhäät- toinen kerta ja tuplaraskaus toden sanovat

  Jenna Pöyry ja Jukka-Pekka Koukkari saavat toisensa Kemissä.

  Heinäkuinen kesäpäivä hohtaa hellivää lämpöä ja rakkautta, kun 24-vuotias Jenna Pöyry ja vuotta vanhempi Jukka-Pekka Koukkari vihitään avioliittoon Kemin kirkossa. Hääjuhla vietetään Ravintola Tervolahovissa Tervolassa Kemijoen varrella.

 • Satuhäät - montako vierasta pieniin häihin lopulta tulee?

  Satu Korhonen ja Miska Salminen solmivat avioliiton Jämsässä

  Heinäkuinen lauantai säteilee onnea, kun 37-vuotias leipomotyöntekijä Satu Korhonen ja 31-vuotias rekkakuski Miska Salminen sanovat toisilleen tahdon Jämsän kirkossa. Hehkuvan parin pienimuotoista hääjuhlaa vietetään Ravintola Hirvikartanon tiloissa Jämsässä.

 • Satuhäät - perinteitä kunnioittaen avioon

  Reelika Vaino ja Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulassa

  27-vuotias Reelika Vaino ja kaksi vuotta vanhempi Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulan kirkossa kuulaimpaan ruska-aikaan. Hääjuhlaa vietetään noin sadan sukulaisen ja ystävän voimin paikallisella nuorisoseurantalolla.