Hyppää pääsisältöön

"Sie pystyt siihen" - Katso kaikki Au pairit Australiassa -extravideot

Paljon tapahtumia ja tiukkoja tunnelmia, joita ei itse jaksoissa ole. Tilanteita koko au pair -seikkailun varrelta. Katso kerralla au pairien extravideot. Nyt kätevästi yhdestä paikasta - istu ja nauti!

Henrietta: Kaikki alkaa mennä vakavammaksi

Henrietta kertoo päiväkirjakameralleen kriisistä. ”Ollut kriisiä Scottin kanssa. Se pelkää oikeesti että sen sydän särkyy. Kaikki alkaa mennä vakavammaksi.”

Susa: Jään tänne

Susa jää Australiaan. ”Minä en tule takaisin Suomeen”, Susa pudottaa ison uutisen skypessä kaverilleen. Lentolippukin on siirretty kauas tulevaisuuteen, syyskuulle.

Henrietta: Aloitan uutta elämää

Henrietta muuttaa pois Scottin luota. Kimppakämpässä hän purkaa sydäntään: ”Lähdin sydän murtuneena ja aloitan uutta elämää.”

Susa: Mä en uskalla

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun laivalla on otettu yhteen. "Toi oli ihan vihanen", Henrietta sanoo kun porukka on päässyt veneestä. Mikä ei ole ihan yksinkertaista.

Isabella: Se sirppi meni mun pään läheltä

Isabella kertaa sopeutumistaan ja au pairin peruspäivää Australian maaseudulla. "Sit se alko huitoon mua, ja se sirppi meni ihan mun pään läheltä."

Henrietta: Susan pitää herätä todellisuuteen

Henrietta purkaa isoa riitaa. “Susan pitää herätä tähän todellisuuteen”, Henrietta miettii Susan käytöstä sen jälkeen kun he ovat ottaneet yhteen laivaretkellä.

Susa: En edes mieti Henriettaa

Susa kertaa Isabellalle kinaa Henrietan kanssa: “Niin sit menin vähän silleen, en edes mieti." “Mä en edes yritä selvittää kuka on oikeessa, molemmat on tavallaan oikeessa”, Isabella yrittää pysyä puoluettomalla maaperällä, kun kyseessä on iso riita.

Henrietta: Älä sekaannu mihinkään noin tyhmään

Kolme päivää tupakkalakossa ja Henrietta tekee tietoiskun: ”Älä oikeesti ikinä sekaannu mihinkään noin tyhmään.”

Susa: Tein sopimuksen pojan kanssa

Susa kertoo Isabellalle, että on tehnyt eräänlaisen seurustelusopimuksen pojan kanssa. Nyt saa koskettaa.

Au pairit purkaa paineita

Henrietta tilittää: "Sit mä olin hermoraunio!" Auringon laskiessa on hyvä vertailla miten kullakin perheissä menee. Voittaako au pairit lasten luottamuksen vai lenteleekö sukat edelleen minne tahansa?

Henrietta: Alkaa samat seinät ahdistaa

Henrietta puhisee tuskissaan, kun seinät alkavat ahdistaa au pair -urakan alkutaipaleella. "Alkaa kaivata muita kontakteja, koko ajan saman neljän ihmisen kanssa, ei terveellistä. Ei tämä perhe ole vielä mun sydänystäviä."

Isabella: Traumat tosta perheestä

Isabella on tehnyt päätöksensä: hän lähtee ensimmäisestä perheestään. Serkku on ollut huolissaan.

Henrietta: Mutinat seis!

Henrietta pitää tiukkaa jöötä. “Poika ei osoita mitään kunnioitusta. Se ei nää mua tasa-arvoisena vanhempien kanssa - ja yrittää kokeilla mun rajoja.”

Juho: Aika väkevää tavaraa

Australian mämmi Juhon testissä. Kulttuurit on kohdattava pelottomasti - vaikka paahtoleipä kerrallaan. Palkitaanko Juhon rohkeus?

Susa: Tuntuuko se että tulee päin näköö

Susa lähtee kokeilemaan miten ajaminen sujuu väärällä puolella. “Tuntuuko se siltä että autot tulee päin näköö…”

Henrietta ja Isabella: Hyvä tyttö, sie pystyt siihen!

Ruoka, tuo ihana tekosyy opetella uusia tapoja ja kulttuureja. Isabella opettelee syömään puikoilla. Miten käy soijan kanssa?

Henrietta: Supersulosta, se halus jakaa ruuan miun kanssa

Henrietta on vaihtanut kasvisruokaan – ja sokkotreffeillä deittikin innostuu: ”Supersulosta, se halus jakaa sen ruuan miun kanssa."

Susa: Tommosille jutuille pitää saada loppu

Susa pohtii välejään Juhoon. ”Tommosille jutuille pitää saada loppu, koska mie en pysty viettää sen kanssa normaalisti aikaa.”

Isabella: Sähläyksen kuningatar

Akku loppu, lautalla väärään suuntaan. “Mä oon sähläyksen kuningatar!” Isabella ulkona mukavuusalueeltaan.

SEURAA au paireja myös Facebookissa ja Instagramissa: @aupairit.

KATSO kaikki jaksot Yle Areenasta: