Hyppää pääsisältöön

Hauskaa vai ei? Mike Tysonin tribuutti Princelle herättää tunteita

Ex-nyrkkeilijä Mike Tyson muisti edesmennyttä Princeä meemillä.

Mike Tyson // Kuva: JUSTIN LANE/EPA

Kun poplegenda Prince menehtyi aiemmin tällä viikolla, netti täyttyi surevista faneista ja kollegoista. Myös uransa lopettanut huippunyrkkelijä Mike Tyson osoitti kunnioituksensa äkillisesti menehtyneelle Princelle.

Tyson jakoi jo pitkään netissä kiertäneen meemin, joka on kuvanmuokkaus Princen vuonna 1979 julkaistun Prince-albumin kannesta. Kuvassa sekoittuvat Tysonin ja Princen kasvonpiirteet. Lisäksi kuvassa lukee "Printhe" Princen sijaan. Printhe on viittaus Tysonin puhetapaan.

- Supertribuutti Princelle. Lepää rauhassa. Kuten muukin maailma, minä suren, mutta juhlin henkeäsi musiikkisi voimin, Tyson kirjoittaa.

Todella monet innostuivat Tysonin tribuutista. Kuvaa on uudelleentwiitattu yli 11 000 tuhatta kertaa ja se on lisätty suosikkeihin yli 10 000 kertaa. Kaikki eivät kuitenkaan olleet yhtä fiiliksissä meemistä. Toisten mielestä se ei ollut hauska, ja toiset taas pitivät sitä outona.

Joku pohti, onko Tysonin tribuutille ok nauraa.

Suurin osa kuitenkin tuntui lämpeävän Tysonin omaperäiselle kunnianosoitukselle.

Lue myös:

Poliisi tyrmäsi huhut Princen itsemurhasta

TMZ: Musiikkilegenda Prince on kuollut