Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Foulds

Foulds

Foulds on 19-vuotiaan musiikkituottaja Riku Tolvasen trooppiseen house-musiikkiin keskittyvä sooloprojekti.

Give Me –kappale on tuottajan toinen julkaistu single, jossa on mukana brittiläinen Alex Hackett.

Musiikkityyli: Trooppinen/melodinen house

Kotipaikkakunta: Espoo

Perustamisvuosi: 2015

YleX kommentoi:
Vaikka maailma on tällä hetkellä pullollaan trooppista house-musiikkia tuottavia DJ:tä, on Foulds iloinen yllätys suomalaisella musiikkikentällä. Give Me on tyylipuhdas oman genrensä edustajana toimiva, hyväntuulinen ja letkeä kappale. Vaikka Fouldsin kannattaakin varoa Kygon ja Martin Jensenin kaltaisten pohjoismaalaisten trooppisen housen tuottajien jalkoihin jäämistä, lupaa esimerkiksi tuottajan Soundcloud-tilille kertyneet kymmenet tuhannet toistokerrat nuorelle nousujohteista tulevaisuutta.