Hyppää pääsisältöön

YleX:n Tommi Manninen vastaa missi Pia Lambergin onnittelukuvaan omalla versiolla: "Olisiko ok postata tämä, kun tyttö-#leijonat voittaa?"

Miss Suomi Pia Lambergin alusvaatekuva inspiroi miesjuontajia.

Tommi Manninen, YleX Aamu // Kuva: Annika Miettinen

Suomen alle 18-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue voitti loppuottelussa Ruotsin 6–1. Tähtipelaaja Jesse Puljujärvi teki finaalimatsissa kypärätempun eli kolme maalia. Se sai vuoden 2011 Miss Suomen riisumaan somessa.

Miss Suomi Pia Lambergin julkaisema vähäpukeinen onnittelukuva on jakanut some-kansan kahtia. Osa kommentoijista on närkästynyt 25-vuotiaan missin paljastavasta onnittelukuvasta, jonka hän on osoittanut alaikäisille jääkiekkoilijoille. Toiset taas pitävät sitä hauskana.

Avaa Instagram postaus

YleX Aamun juontaja Tommi Manninen kommentoi missin kuvaa julkaisemalla oman vastineensa Twitterissä.

- Missi lähettää #U18fi-joukkueelle sensuellin onnittelukuvan. Oisko ok postata tää ku tyttö-#leijonat voittaa? Tommi Manninen twiittaa.

Koomikko-juontaja Ali Jahangiri onnittelee jääkiekkoilijoita myös vähäpukeisella kuvalla Instagramissa.

- Onnea #pikkuleijonat munkin puolesta.

Avaa Instagram postaus

Pia Lambergin onnittelukuva ei ole aivan poikkeuksellinen, sillä muun muassa missit Sara Sieppi ja Sabina Särkkä ovat aiemmin onnitelleet pikkuleijonia sosiaalisessa mediassa omilla kuvillaan.

Lisäksi Sieppi on muun muassa ”kannattanut aikuisia Leijonia napapaidassa”, ”missit ovat arvioineet pelaajien ulkonäköä” ja Sabina Särkkä on kertonut, kuka pelaajista ”saa sukat pyörimään”.

Tommi Mannisen Twitter-kuvasta uutisoi aiemmin Ilta Sanomat.

Lue myös:

Pikkuleijonat voitti MM-kultaa! Ruotsi kaatui finaalissa, Puljujärvi teki historiaa