Hyppää pääsisältöön

Menestyssarja Sykkeen kolmannen kauden viisi viimeistä jaksoa tänään Yle Areenassa!

Sykkeen Marleena Ranta magneettikuvauksessa
Sykkeen Marleena Ranta magneettikuvauksessa Syke (tv-sarja)

Syke-fanien odotus palkitaan vihdoin, kun 3. kauden viisi viimeistä jaksoa ilmestyvät Yle Areenaan 27.4. klo 21.00. Uusien jaksojen perään on kyselty lähes päivittäin. Kolmannen kauden jälkeen sarja jää tauolle, mutta neljäs kausi on jo kuvattu ja alkaa tammikuussa 4.1.2017.

”Katsojat tuntuvat aidosti odottavan niitä, se on tekijöille paras palkinto", iloitsee sarjan pääkäsikirjoittaja Petja Peltomaa.

"Tulevissa jaksoissa on luvassa erittäin dramaattisia tapahtumia, jollaisia ei sarjassa ole ennen nähty. Niitä kirjoittaessa ei itsellänikään pysynyt silmänurkka kuivana. Tällä kertaa leikkauspöydälle ei joudu kukaan ulkopuolinen, vaan yksi sarjan päähenkilöistä", Peltomaa paljastaa.

Sykkeessä on tähän mennessä vieraillut jo yli 150 ammattinäyttelijää. Se on moninkertainen määrä verrattuna kotimaisiin sarjoihin yleensä.

”Loppupään jaksoissa alkoi välillä tuntua siltä, että näyttelijät loppuvat kesken. Harkitsimme jopa mahdollisuutta kierrättää heitä. Pohdimme sellaisen näyttelijän, joka oli esiintynyt alkupään jaksoissa, tulevan potilaaksi uuden vaivan kanssa. Onneksi tähän ei kuitenkaan tarvinnut mennä”, kertoo Peltomaa.

Tulevissa jaksoissa nähdään vierailevina näyttelijöinä mm. Eija Vilpas, Eppu Salminen, Vera Kiiskinen, Jukka Voutilainen ja Riitta Havukainen.

Syke kiinnostaa erityisesti naisia

Sairaalasarja Syke on säilyttänyt suuren suosionsa ja mukaan on tarttunut uusiakin faneja. Kolmannen kauden ensimmäinen jakso on saanut jo lähes miljoona katsojaa. Sykettä ovat katsoneet erityisesti naiset: yli 15-vuotiaista naisia on ollut 61 %. Sarjan suosio näkyy paitsi televisiossa niin myös Yle Areenassa.

"Sykkeen kolmannen kauden jaksot ovat alkuvuoden katsotuimpia sisältöjä Areenassa", kertoo Yle Areenan ohjelmapäällikkö Cilla Lönnqvist.

Kolmannen kauden jälkeen sarja jää tauolle, mutta neljäs kausi on jo kuvattu ja se esitetään näillä näkymin tammikuussa 2017.

Kommentit