Hyppää pääsisältöön

Tapparan pelaajat juhlivat mestaruutta läpi yön – aamulla eniten kiinnosti se, onko YleX:n Alma vielä töissä

Tampereen Tapparan hyökkääjä Jere Karjalaisen mukaan mestaruusjuhlat kestävät vielä päiväkausia.

Tappara voitti finaalisarjan päättäneessä ottelussa HIFK:n lukemin 2–1. // Kuva: Tomi Hänninen

Tampereen Tappara selvisi tänä vuonna neljättä kertaa peräkkäin Liigan finaaliin. Kolmena aiempana vuotena joukkue jäi toiseksi: sekä viime että toissa vuonna Oulun Kärpät kukisti Tapparan ratkaisevan ottelun jatkoerässä.

Tänä vuonna Tappara mursi kirouksen ja voitti Helsingin IFK:n finaalisarjassa voitoin 4–2. Mestaruus ratkesi Tapparan 2–1 voitolla tiistaina 26. huhtikuuta pelatussa ottelussa.

YleX Aamu soitti Tapparan joukkueen laitahyökkääjälle Jere Karjalaiselle, jonka mukaan valtaosa joukkueen pelaajista oli jaksanut juhlia mestaruutta huikealla fiiliksellä läpi yön.

Puhelun taustajoukoissa ollut keskushyökkääjä Jani Lajunen halusi aamuisen voitonhuuman keskeltä vastauksen tärkeään kysymykseen koskien YleX:n työntekijöitä.

- Onko Alma töissä, kysyy Lajunen. Almalle terveisiä, Karjalainen sanoi.

Mestaruuden ratkettua Tapparan pelaajat pyörähtivät Tampereen keskustassa joukkueen bussilla. Karjalaisen mukaan meininki torilla oli uskomaton.

- Siellä oli huikea määrä faneja ottamassa vastaan ja kannustamassa. Joukkueena arvostetaan sitä ihan h*lvetisti. On iso asia, että tuki on takana, Karjalainen kertoi.

Skip Twitter post

Skip Twitter post

Skip Twitter post

Viralliset mestaruusjuhlat järjestetään Tampereen torilla torstaina 28. huhtikuuta. Karjalainen epäilee, että juhlat jatkuvat viikonlopun yli.

- Ja siitä sitten ehkä vielä reissuun.

Muokattu 27.4. klo 11:23: Lajusen etunimi on Jani, ei Ville.

Lue myös:

Pikkuleijonat voitti MM-kultaa! Ruotsi kaatui finaalissa, Puljujärvi teki historiaa

Vihapuhe levisi jääkiekon SM-liigaankin: "Lopettakaa huorittelu, uhkailu ja kuolemien toivominen"

Se, että Selänne lopetti uransa – ja 6 muuta syytä, joiden vuoksi suomalainen jääkiekko on nyt kiinnostavampaa kuin koskaan