Hyppää pääsisältöön

Toiveuusinta: Eini, Tapani Kansa, Vicky Rosti ja Frederik

Tartu Mikkiin -jakso 200
Tapani Kansa, Eini, Sami Hintsanen, Vicky Rosti ja Frederik Tartu Mikkiin -jakso 200 Kuva: Yle eini

Yes Sir ja sata salamaa iskeköön - uusinnat alkavat! Tartu Mikkiin -toivejaksot lauantaisin 30.4. alkaen Yle TV1:llä. Juhlat ovat kaikille avoimet. Tule sellaisena kuin olet, Tartu Mikkiin ja laula mukana!

Juhlien artistisankareina laulavat iskelmätaivaan kirkkaat kiintotähdet Eini ja Tapani Kansa sekä Vicky Rosti ja Frederik. Merkkijakson teemana on tietenkin karaokekansan ja ohjelman fanien suuresti rakastamat Finnhitsit.

Suosittu laulaja Eini on nainen hittien Yes sir, alkaa polttaa sekä Kesä ja yö takana. Eini lauloi itsensä tunnetuksi jo 1970-luvun lopulla, mutta on edelleen ajankohtainen tehtyään pari vuotta sitten vahvan paluun discohittien pariin. Einin parina kisaa monipuolisesti erilaista musiikkia pitkän uransa aikana tulkinnut Tapani Kansa. Hänen takataskustaan löytyy esimerkiksi vahvat klassikot Delilah ja R-A-K-A-S, nuo ajattomat megahitit.

Tartu Mikissä monta kertaa kisannut Vicky Rosti starttasi uransa vain 16-vuotiaana. Tämä tuttu voimaääni kaikuu suomalaisten sydämissä esimerkiksi kappaleiden Kun Chicago kuoli ja Tuolta saapuu Charlie Brown ansiosta. Aikanaan Syksyn sävelen siivittämänä tähtitaivaalle kiitäneen Frederikin rautaiset hitit Titanic tai Tsingis Khan ovat tuttuja niin Tartu Mikkiin -katsojille kuin kaikille iskelmän ystävillekin.

Yleisö on innoissaan, sillä nyt alkaa Finnhits-ilotulitus! Kuten mitä tahansa merkkipäivää, vietetään tätäkin iltaa hauskojen yllätysten siivittämänä. Juhlatunnelman kohotessa näistä kemuista saadaan kevyesti lööpit aikaiseksi, menohan äityy ihan sormikoukkuihin ja suudelmaan! Huh, hah, huh! Vaan kumpi Finnhits-megaduo valssaa tämän hervottoman hulvattoman virstanpylväsjakson voittoon? Lahjahevosen suuhun ei saa katsoa, mutta kyllä täällä studiossa painetaan nappia jo ennen kuin vihjettä on edes valittu. Paljon onnea, Tartu Mikkiin!

Lauantaina 30.4. klo 23.30

 • Anssi Kelan lyriikka vakuutti ja liikutti

  Anssi Kela löysi vanhan menestysreseptin

  Tällä kertaa kokonaan kotimaisessa Levylautakunnassa oli mukana monen hittiartistin uutta tuotantoa. Uusia lauluja olivat kuuntelemassa Diandra, Samuli Laiho ja Pekka Laine. Äänestyksen tulos ja kommentit 1. Anssi Kela: Ilves 26 pistettä (Anssi Kela) Diandra: Ei tätä voinut ruveta analysoimaan, jäi vaan kuuntelemaan. Tarina vei heti mukanaan.

 • Kylie Minoguen kantrivalssi ja Maj Karman rokkileka

  Kylie Minoguen kantrivalssi Levylautakunnan voittaja

  Levylautakunnan arvioille alttiiksi valikoitui viikon uutuuksista mm. Australian lahja pop-maailmalle, tuore laulaja-lauluntekijä ja kotimainen rokkijyrä. Arvionsa antavat Ylen Juha-Pekka Sillanpää, Susanna Vainiola ja Jyrki Koskenseppä. Äänestyksen tulos ja kommentit 1.

 • Kolme sointua riittää tangokuninkaillekin

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela ovat yhdistäneet voimansa duoksi, joka alkaa keikkailla yhdessä ja levyjäkin on tekeillä. Levylautakunnassa Marko ja Jukka saavat arvioitavakseen viikon uutudet. Tämän duon täydentää trioksi toimittaja Maija Salminen. Pisteet ja kommentteja 1.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.