Hyppää pääsisältöön

Ilta Max Raaben ja orkesterin seurassa

Max Raabe pyöräilee Berliinissä
Berliinissä herrasmiehen kelpaa pyöräillä sivistyneesti Max Raabe pyöräilee Berliinissä Max Raabe,parrasvalot

Max Raabe ja Palast-orkesteri konsertissa, joka on kuvattu Berlinin Admiralspalastissa vuonna 2015. Ohjelmassa on niin uutta kuin vanhaakin musiikkia, pettämätöntä tyylitajua ja hienostunutta huumoria.
Teema lauantaina 4.11. klo 13.20. Areenassa 14 päivää

Max Raabe Palast-orkestereineen etsii jatkuvasti repertoaariinsa jotain muuta kuin sitä tavallista. Myös Ilta Berliinissä on ainutlaatuinen kokonaisuus. Raaben tarkka tyylitaju ulottuu pienimpiin yksityiskohtiin niin musiikillisesti kuin visuaalisesti. Jokainen tähän artistin viimeisimmän konserttikiertueen ohjelmaan valittu kappale saa oman yksilöllisen ilmeensä lavalla.

Teemalla on aiemmin nähty myös Raaben konsertti Berliinin Waldbühneltä vuodelta 2006. Tämä konsertti on viimeksi esitetty vappuaattona 2017.

  • Ilta Max Raaben ja orkesterin seurassa (Max Raabe & Palast-Orchester: Eine Nacht in Berlin), Saksa 2015.
Kommentit

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa