Hyppää pääsisältöön

Kuvaa oma luontosi

Kevään riemua. Puoli seitsemän Luontokuva 2015 kisan satoa.
Viime vuoden Kevätkuvakilpailun satoa Kevään riemua. Puoli seitsemän Luontokuva 2015 kisan satoa. Kuva: Anna Vidal lapsi (6 -12 vuotta),anna vidal,Puoli seitsemän

Puoli seiskan Luontoviikko haastaa suomalaiset kuvaamaan oman luontoelämyksensä. Parhaita kuvia näytetetään Luontoviikon (10.-13.5.2016) tv-lähetyksissä, ja koskettavimmat otokset palkitaan joka päivä pienellä lahjalla.

Suomalaiset ovat ahkeria luontokuvaajia. Viime vuonna Puoli seiskan Luontoviikon Kevätkuva-kilpailuun lähetettiin useita tuhansia kuvia kevään etenemisestä. Tänä vuonna teema on henkilökohtaisempi. Ota kuva ja näytä millainen on sinun luontosi juuri nyt.

Luonnosta voi nauttia lukemattomin eri tavoin. Haemme nyt kuvia, joissa näkyy sinulle rakas luontoelämys, kokemus tai sinulle tärkeä luontopaikka juuri tällä hetkellä. Voit olla itse mukana kuvassa tai tarkkailijana kameran takana. Tärkeintä on välittää se tunne, jonka luonto sinussa herättää. Sinun luontosi.

Voit osallistua kampanjaan lataamalla valokuvan alla olevan painikkeen avulla. Myös kaikki kuvaan liittyvät tarinat ovat enemmän kuin tervetulleita. Muista liittää mukaan yhteystietosi, jotta mahdollinen palkinto löytää perille.

Voit osallistua myös Instagramissa tai Twitterissä merkitsemällä kuvasi tunnisteella #luontonyt tai #puoli7.

Nyt kaikki metsään, puistoihin, rannoille tai vaikka omalle takapihalle. Paljastetaan oma luontomme.

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän