Hyppää pääsisältöön

Syke-jaksoarvio: Mitä miehille kuuluu?

Marleena on käväissyt vauvapalstoilla.
Marleena on käväissyt vauvapalstoilla. Syke (tv-sarja)

Seitsemäs jakso osoittaa, ettei elämä ole aina niin helppoa sarjan miehilläkään: Olavi ei saa mitä haluaisi ja Holopainen taas saa liikaa sitä, mitä haluaa. Max taas ei tiedä, mitä haluaa. Katsotaanpa siis, mitä sarjan miehille kuuluu!

Olavin kanssa ei leikitä

syke
Olavi ei ymmärrä, miksi Lenita vastustelee. syke Syke (tv-sarja)

Hallintojohtaja on erittäin voimakastahtoinen mies. Hän on päättänyt saada Lenitan omakseen, halusi Lenita sitä tai ei. Se on selvää, että Lenita on jo mennyttä naista, vaikka höpötteleekin vähän väliä ”kahden maailman sotkemisen kannattamattomuudesta” ja puhuu hyvästeistä.

Olavista on kuulunut sairaalan käytävillä paljon huhuja. Hän kyykyttää hoitajia, hänellä on oma sihteeri, eikä hän kuulemaa syö henkilöstöruokalassa, koska sen ruoka ei kelpaa. Myös sairaalan säästöt on laskettu Olavin syyksi, hän on se joka istuu rahakirstun päällä.

Nyt selvisi, ettei Olavi olekaan säästöjen takana, vaan yrittää kaikin tavoin vaikuttaa siihen, ettei traumapolia ulkoisteta ja sairaanhoitajia korvata halvemmalla työvoimalla! Sekös Lenitaa lämmitti ja hän ”jättää viimeiset hyvästit” Olavin sylissä.

Mikä Olavi on miehiään?

Voi olla, että juorut ovat totta, mutta hän on oikeasti ihastunut Lenitaan ja haluaa vilpittömästi auttaa häntä ja traumapolia.
63% (398 ääntä)
Uskon kaiken, mitä hänestä on puhuttu, kunnes toisin todistetaan. Eivät ne juorut itsestään synny.
32% (203 ääntä)
En usko Olavista kerrottuihin juoruihin. Miehen sydän on kultaa!
5% (32 ääntä)
Ääniä yhteensä: 633

Ilmaria on petetty

syke
Ilmari järkyttyy Sallan pidätyksestä. syke Syke (tv-sarja)

Ilmari on mysteerimies, joka saattaa tehdä odottamattomia tempauksia, jos häntä alkaa ahdistaa. Hänhän häipyi sanaakaan sanomatta kaverinsa kanssa kiipeilyreissulle, kun Marleena pisti miehen koville vauvakuumeensa takia. Matkalla tapahtunut onnettomuus kuitenkin sai hänet muuttamaan mielensä lapsenhankinnasta ja hän ryhtyi innokkaasti yrittämään lasta Marleenan, ja selvästi vähän omaksikin riemuksi.

Tässä jaksossa Ilmari järkyttyy suunniltaan, kun hänen ex-vaimonsa Salla vihdoin pidätetään. Rehellisyyttä arvostavalle Ilmarille on shokki, että hän oli vuosia naimisissa naisen kanssa, joka on valehdellut hänelle koko ajan. Saa nähdä, mitä tästä seuraa, sillä luottamus on Ilmarille kaikista tärkeintä. Hänellä on muutenkin aika paljon käsiteltävää lapsenhankinnan ja melkein ystävän ja oman hengen vaatineen kiipeilyonnettomuuden takia.

Jaksaako Ilmari?

Eniten hän suuttuu Sallalle. Haistan huoltajuustaiston.
52% (317 ääntä)
Marleena vaatii Ilmarilta nyt liikaa. Ei hän jaksa, ellei Marleena hieman hellitä.
32% (194 ääntä)
Hyvin näyttää jaksavan. Hän vaikuttaa hyvinvoivalta.
10% (60 ääntä)
On vain ajan kysymys, milloin hän romahtaa ja jättää kaiken.
7% (44 ääntä)
Ääniä yhteensä: 615

Jarkko ja menneisyyden haamut

syke
J-P on muka keksinyt, mistä Iiriksen rahat ovat peräisin. syke Syke (tv-sarja)

Jarkon ja Iiriksen suhde on viilentynyt sen jälkeen, kun Iiris päätti pitää Paulin rahat. Iiris ei halua kertoa Jarkolle, että hän elää Paulin rahoilla. Iiris päätyy kertomaan Jarkolle valkoisen valheen, että oli sijaisena toisella osastolla, vaikka teki todellisuudessa asuntokauppoja.

Tämä on ihan ymmärrettävää: Iiriksen menneisyys on suhteen kipupiste. Lopulta Iiris tunnustaa ja vie Jarkon katsomaan uutta kivaa asuntoa, jonka Iiris nyt omistaa. Jarkko ei voinut peitellä happamuuttaan kuultuaan, mistä rahat siihen olivat peräisin, vaikka esittikin Iirikselle, että on iloinen tämän puolestaan.

Mitä Jarkon pitäisi tehdä?

Jarkon ja Iiriksen pitäisi puhua rehellisesti toisilleen, ja miettiä, miten he pääsevät yli ongelmistaan.
61% (368 ääntä)
Hänen pitäisi päästä yli Paulista. Miksi antaa Paulin haamun pilata koko juttu?
36% (219 ääntä)
Hänen pitäisi hyväksyä se, ettei suhde tule toimimaan.
2% (15 ääntä)
Ääniä yhteensä: 602

Holopainen ja himokas tyttöystävä

syke
Holopainen haluaa jutella Nooran kanssa. syke Syke (tv-sarja)

Holopainen on ollut jo kauan yrittänyt keksiä ratkaisua erityisen himokkaan avopuolisonsa tyydyttämiseen. Seksielämän ongelmat ovat alkaneet haitata työntekoa ja hän saattaa jäädä työpäivän jälkeen istumaan pukuhuoneeseen, koska ei halua lähteä kotiin.

Nyt Holopainen ottaa vihdoin härkää sarvista ja päättää keskustella asiasta Nooran kanssa. Keskustelu etenee hyvin holopaismaisesti: lääketieteelliset faktat esille ja ongelma perustellaan niihin nojautuen. Hyvältä näyttää se, että molemmilla tuntuu olevan tarve tehdä asialle jotain kumpaakin miellyttävällä tavalla.

Jakson koomisin kohtaus oli, kun Max ja Holopainen päätyvät raskaan työpäivän jälkeen kaljalle ja Holopainen virittelee small talkia: ”Mistä sä Max löydät sen elinvoiman, että sä jaksat panna kaikkia niitä naisia?” Niinpä!

Mikä auttaisi Holopaista?

Seksuaaliterapeutti
66% (390 ääntä)
Uusi tyttöystävä
22% (131 ääntä)
Poronsarvijauhe
12% (73 ääntä)
Ääniä yhteensä: 594

Voi Max!

syke
Max naljailee Ilmarille Marleenan innokkuudesta. syke Syke (tv-sarja)

Hulivili-Max on oikeasti pohjimmiltaan herttainen mies, vaikka hommat eivät aina mene ihan nappiin, kuten taannoin Marjutin kanssa. Hän on vain hieman hukassa, eikä näe omaa parastaan. Muistatteko, kun Max ja Johanna tapasivat ensimmäisellä kaudella lentokoneessa, kun he olivat hakemassa sydäntä Norjasta? Heillä synkkasi heti!

Maxin mielenkiinto kuitenkin lopahti, kun Johannan ja Tonin suhde alkoi rakoilla ja Johanna olisi ollut valmis suhteeseen Maxin kanssa. Paniikki iski, ja niinpä hän alkoi vikitellä Iiristä. Mielestäni Max on vain sitoutumiskammoinen, mutta tietää sisimmissään, mitä hänen pitäisi tehdä.

Mitä Maxin pitäisi tehdä?

Lopettaa naisten vokottelu työpaikalla ja katsella maailmaa sairaalan ulkopuoleltakin.
53% (315 ääntä)
Kertoa Johannalle, että hän on tunteita häntä kohtaan.
31% (183 ääntä)
Jatkaa samaan malliin. Kaikki eivät ole parisuhdetyyppiä ja Max lukeutuu heihin.
16% (94 ääntä)
Ääniä yhteensä: 592
Kommentit