Hyppää pääsisältöön

Tosi tarina: Kelvolliset vanhemmat

Nelikymppisille Tuulalle ja Laurille kansainvälinen adoptio on viimeinen mahdollisuus saada oma lapsi.
Anhu-Liinu ja Tuula. Nelikymppisille Tuulalle ja Laurille kansainvälinen adoptio on viimeinen mahdollisuus saada oma lapsi. yle tv1

TV1 lauantaina 7.5.2016 klo 18.15 - 18.45
Yle Areenassa vain suorana.

Nelikymppisille Tuulalle ja Laurille kansainvälinen adoptioprosessi on viimeinen mahdollisuus saada oma lapsi.

Dokumentti seuraa läheltä pariskunnan elämää viiden vuoden ajan heidän adoptioprosessissaan.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Lauri Vänskä. Tuotanto: Elokuvaosuuskunta Siperia, 2009. Dokumentti on esitetty TV1:llä edellisen kerran vuonna 2012.

 • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

  Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

  Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.

 • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

  Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

  Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

 • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

  Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

  Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.