Hyppää pääsisältöön

Baywatch-tähdet astrofyysikkoina – seuraavan Sharknado-elokuvan ”julkkistähdet” paljastettiin

Neljäs Sharknado ratsastaa Star Warsin suosiolla.

Sharknado 4 -elokuvan juliste. // Kuva: Syfy

Sharknado-elokuvat ovat olleet viime vuodet johtotähtinä leffoille, jotka ovat niin huonoja että ne ovat hyviä. Sharknado-leffoissa pyörremyrsky imaisee merestä mukaansa verenhimoisia haikaloja, jotka sitten putoavat pahaa aavistamattomien ihmisten niskaan.

Aivan järjetöntä, mutta yllättävän viihdyttävää!

Posketon Sharknado-sarja, suomeksi Haihurrikaani, on etenemässä jo neljänteen elokuvaan. Elokuviin kuuluvat  myös julkkiscameot eli julkisuuden henkilöiden tekemät pikkuroolit. Myös nämä roolitukset ovat yleensä olleet varsin kreisejä: internet-miljardööri Mark Cuban pääsi Sharknado 3:ssa näyttelemään Yhdysvaltain presidenttiä (tämän roolituksen kreiseys on tosin laskenut dramaattisesti Donald Trumpin käytännössä varmistettua presidenttiehdokkuutensa).

Sharknado 4 -elokuvassa nähdään muun muassa 90-luvun hittisarja Baywatchin tähdet Gena Lee Nolan ja Alexandra Paul astrofyysikkoina. Niin ikään avaruustieteilijää näyttelee The Real Housewives of Atlanta -realitysarjasta tuttu Cynthia Bailey.

Slipknot-laulaja Corey Taylor näyttelee elokuvassa hotellin turvamiestä. Dog, palkkionmetsästäjä -realityn päähenkilö Duane Chapman on elokuvassa ”moottorisahakauppias”.

Miten elokuvan voisi edes tehdä ilman näitä roolihahmoja?

Samalla Sharknadon tekijät julkaisivat elokuvan virallisen julisteen. Näyttää siltä, että leffa ratsastaa erään avaruuselokuvan suosiolla: sarjan neljännen elokuvan nimi on The 4th Awakens.

Neljäs Sharknado-leffa julkaistaan heinäkuussa.

Lue myös:

Gods of Egypt on todennäköisesti vuoden typerin elokuva – tuleeko siitä seuraava ”niin huono että hyvä” -klassikko?