Hyppää pääsisältöön

Kuningasidea vai Nopsajalka soittarille?

Nouseeko tällä viikolla soittarille Kuningasidean Sä saat mut vai Nopsajalan Nosta mua?

Nouseeko tällä viikolla soittarille Kuningasidea vai Nopsajalka? // Kuva: Warner Music ja Sony Music/Kuvan muokkaus YleX

Äänestä sitä biisiä, jonka tahdot nostaa YleX:n soittarille. Maiju Pellikka julkistaa enemmän ääniä saaneen ja soittarille nousevan kappaleen lauantaina klo 12:45 YleX Himotuimmissa.

Kuningasidea: Sä saat mut

KymmenhenkinenKuningasidea on tuttu aikaisemmista kappaleistaan Pohjolan tuulet ja Enemmän duoo kuin sooloo. Yhtyeen mukaan Sä saat mut on sen ensimmäinen ihan oikea rakkauslaulu. Kappaleesta on veikkailtu vahvaa kesähitti-ehdokasta eikä ihme, sillä sen rytmit ja sanoitukset vievät ajatukset välittömästi haikailemaan sen oman kesäheilan perään.

Nopsajalka: Nosta mua

Soolouransa lisäksi muun muuassa Elokuu-yhtyeestä tuttu Nopsajalka on julkaissut vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia. Nosta mua- kappaleella Nopsajalka on siirtynyt reggae-painotteisesta musiikista elektronisempaan ja tanssillisempaan suuntaan. Biisillä kerrotaan ihmisistä, joka auttavat ja rohkaisevat silloin, kun tekee mieli luovuttaa.

Kuningasidea vs. Nopsajalka

Kommentoi myös valintaasi!