Hyppää pääsisältöön

Justin Bieber julkaisi Instagramissa pusukuvan Selena Gomezin kanssa – ja se on nyt palvelun tykätyin postaus

Maaliskuun lopulla julkaistu throwback-henkinen kuva ohitti tykkäysten määrässä Kendall Jennerin söpistelykuvan.

Justin Bieber <3 Selena Gomez // Kuva: Tomi Mikola / Selena Gomezin promokuva

Justin Bieberin ja Selena Gomezin suhde on jo vuosien ajan ollut kimurantti.

Nuorisotähdet laittoivat ensimmäisen kerran hynttyyt yhteen vuonna 2011. Parin vuoden kuluttua rakkaus lopetti roihahtamisensa, ja parin kerrottiin eronneen. Mutta! Jo viime vuonna vanha suola on huhujen mukaan alkanut janottaa ja pari saattaisi olla kenties jälleen kimpassa.

Tutkimattomia ovat tämän julkkisparin rakkauden tiet!

Kovin suurta Sherlockia ei tarvita päättelyyn siitä, etteikö kaksikolla olisi edelleen suuria tunteita toisiaan kohtaan. Maaliskuun lopulla kanadalaistähti julkaisi vanhan pusuttelukuvan itsestään ja Gomezista. Kuvan saatetekstiksi Bieber oli kirjoittanut lyhyesti "feels".

Avaa Instagram postaus

Gomezin vastaus Bieberin postaukseen oli vähintään yhtä ihana kuin postaus itse: poppari kommentoi kuvaa yhdellä sanalla: "perfect".

Awws.

Fanit ovat olleet (syystäkin) erittäin tohkeissaan – jopa niin tosissaan, että kuva on nyt koko Instagramin suosituin kuva 3,6 miljoonalla tykkäyksellään. Kuva ohitti Kendall Jennerin söpöilykuvan, jossa hänen hiuksensa muodostavat lukuisia sydämiä.

Avaa Instagram postaus

Viimeksi Instagram-valta vaihtui kesäkuun lopussa 2015, jolloin Jennerin kuva ohitti tykkäysten määrässä Kim Kardashianin ja Kanye Westin hääkuvan

Avaa Instagram postaus

Lue myös:

Justin Bieberin ysärirastat eivät tulekaan Suomeen – sen sijaan saatamme saada tämän siilin

Justin Bieberin alastonkuvat leviävät netissä – Sukupuolentutkija: Bieber osoittaisi naismaisuutta, jos hän puolustautuisi

Selena Gomez käynnistää Euroopan kiertueensa Suomesta