Hyppää pääsisältöön

Satuhäät - välirikon jälkeen yhteiseen onneen

Emilia ja Mooses
Emilia ja Mooses Satuhäät

Parikymppiset Emilia Marjoniemi ja Mooses Tiitto, eli Emppu ja Mosse, astuvat avioon kesäkuun puolessavälissä Pohjois-Pohjanmaalla Haapajärvellä. Hääjuhlaa vietetään entisellä Haapajärven Kasinolla noin sadan hengen voimin.

Emilia ja Mooses
Emilia ja Mooses Satuhäät

22-vuotias Emilia ja vuotta vanhempi Mooses asustavat Ylivieskassa rivitalokotia, jossa vipinästä pitävät huolen yhteiset lapset Elmiina ja Adelina sekä Nalle-koira. Mooses työskentelee pintakäsittelijänä ja Emilia tekee lastenhoidon vastapainoksi myyntikonsultin töitä sekä käy ystävättärensä kanssa aktiivisesti bingoilloissa.

Nuoret tutustuivat kesällä 2011 Kalajoen Bemari-kokoontumisessa, eli Bimmerpartyssa. Muistikuvat kosteahkosta viikonlopusta ovat paikoin hataria ja kun Moosekselle oli pikku humalassa vielä sattunut virhe Emilian numeron tallentamisessa, uhkasi tapailu tyrehtyä heti alkuunsa.

Emilia ja Mooses
Emilia ja Mooses Satuhäät

Asia saatiin korjattua ja alkoi tiivis seurustelu, joka rauhoitti meneväisen ja baarissa viihtyneen Emilian elämää. Mooses auttoi koulutehtävissä ja niiden lisäksi pari ehti muuhunkin, sillä pian Emilia oli raskaana ja esikoinen Elmiina syntyi loppuvuodesta 2012.

Vajaan puolentoista vuoden kuluttua Emilia oli jälleen raskaana ja Mooses päätti kosia. Alkoi häiden järjestely, mutta vain muutama viikko ennen häitä oli häästressi käydä kohtalokkaaksi ja pari ajautui eron partaalle. Lopulta erokriisi ratkesi nopeasti ja häiden järjestely pääsi jatkumaan.

 • Satuhäät - nuoren mormoniparin ensirakkautta ja bikinifitness-haaveita

  Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen juhlivat Imatralla

  Marraskuinen kylmä ja kostea ilta ei varjosta nuorta onnea, kun toistensa ensirakkaudet, mormonitemppelissä avioliittoon vihityt, 24-vuotiaat Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen, juhlivat häitään Imatralla. Iloisen ja vilkkaan nuorenparin ”Talven ihmemaa” -teemaiset juhlat pidetään Vuoksenniskan työväentalolla: vihkimiseremonian juhlapaikalla suorittaa Janitan isoisä.

 • Satuhäät- toinen kerta ja tuplaraskaus toden sanovat

  Jenna Pöyry ja Jukka-Pekka Koukkari saavat toisensa Kemissä.

  Heinäkuinen kesäpäivä hohtaa hellivää lämpöä ja rakkautta, kun 24-vuotias Jenna Pöyry ja vuotta vanhempi Jukka-Pekka Koukkari vihitään avioliittoon Kemin kirkossa. Hääjuhla vietetään Ravintola Tervolahovissa Tervolassa Kemijoen varrella.

 • Satuhäät - montako vierasta pieniin häihin lopulta tulee?

  Satu Korhonen ja Miska Salminen solmivat avioliiton Jämsässä

  Heinäkuinen lauantai säteilee onnea, kun 37-vuotias leipomotyöntekijä Satu Korhonen ja 31-vuotias rekkakuski Miska Salminen sanovat toisilleen tahdon Jämsän kirkossa. Hehkuvan parin pienimuotoista hääjuhlaa vietetään Ravintola Hirvikartanon tiloissa Jämsässä.

 • Satuhäät - perinteitä kunnioittaen avioon

  Reelika Vaino ja Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulassa

  27-vuotias Reelika Vaino ja kaksi vuotta vanhempi Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulan kirkossa kuulaimpaan ruska-aikaan. Hääjuhlaa vietetään noin sadan sukulaisen ja ystävän voimin paikallisella nuorisoseurantalolla.