Hyppää pääsisältöön

Krista Siegfrids - Marry Me

Marry Me on Kristan eli Krista Siegfridsin single, joka voitti Ylen Uuden Musiikin Kilpailun 9.2.2013. Krista edusti Marry Me -kappaleella Suomea Eurovision laulukilpailussa vuonna 2013, jotka järjestettiin Malmössa. Kappale sai finaalissa 13 pistettä, ja sijoittui sijalle 24.

Krista on itse säveltänyt kappaleen yhdessä Erik Nyholmin, Kristofer Karlssonin ja Jessika Lundströmin kanssa. Voittoisaa kappaletta arvosteltiin tuoreeltaan antifeministiseksi, mutta Krista on kehottanut ottamaan sen huumorilla. Hän myös kertoo omistaneensa kappaleen poikaystävälleen. Krista nousi suuremman yleisön tietoon The Voice of Finland -kaudella 2012, jolloin hän kisasi Michael Monroen tiimissä. Hän putosi kisasta ensimmäisessä suorassa lähetyksessä. Sen jälkeen hän on esiintynyt esimerkiksi Komediateatteri Arenan kabareessa Peacockissa. Syksyllä 2013 hän oli mukana The Voice Kids -ohjelmassa tuomarina.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.