Hyppää pääsisältöön

Fanityttö-Adele räväytti – keskeytti keikkansa ylistääkseen Beyoncéa

Adele vaikuttaa olevan poikkeuksellisen täpinöissään Beyoncén tuoreesta Lemonade-albumista.

Supertähti Adele fanittää supertähti Beyoncéa. // Kuva: EPA / Paul Buck ja EPA /Michael Nelson

Se, että olisi yksi maailman valovoimaisimmista musiikkitähdistä, ei tarkoita sitä, etteikö voisi olla jonkin toisen artistin superfani, ehei.

Muun muassa kuusi Grammy-palkintoa voittanut Adelekeikkaili toukokuun alussa Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa. Keikkansa aikana Adele päätti pitää pienen tauon ja ylistää suuresti arvostamaansa Beyoncéa, joka julkaisi yllättäen uuden Lemonade-albuminsa 23. huhtikuuta.

- Kuinka on mahdollista, että hän tulee aina vaan paremmaksi, Adele pohti.

Samalla Adele paljasti epäsuorasti olleensa Beyoncén fani jo ennen tämän soolouraa – eli Adele siis mitä ilmeisimmin fanitti Beyoncén, Kelly Rowlandin ja Michelle Williamsin Destiny's Child -yhtyettä.

- Olen kuunnellut hänen musiikkiaan 17 vuoden ajan, ja hän tekee edelleen sellaista musiikkia, joka saa pääni sekaisin, Adele sanoi.

Toukokuun 4. päivänä Adele julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka saatetekstissä hän mainitsee Beyoncén olevan inspiroivin ihminen, jota hän on palvonut. Adelen mukaan Beyoncén lahjakkuus, kauneus ja työmoraali ovat omaa luokkaansa.

Lue myös:

Tässä ovat maailman vaikutusvaltaisimmat ihmiset – listalla PewDiePie, Adele ja Kim Jong-un

Adele pyysi nuoren autistisen fanin laulamaan kanssaan esiintymislavalle – sai hurjat suosionosoitukset

Adele oli Brit Awardsin tähti: puolusti raiskauskohun keskellä olevaa Keshaa, sai palkinnon avaruudesta ja suukon Justin Bieberiltä

Adele vaikutti olevan ok Grammy-gaalan epäonnistuneesta esityksestään – todellisuudessa tähtiartisti itki koko seuraavan päivän

Tiedätkö mikä on EGOT? Kate Winslet, Adele ja Taylor Swift ovat matkalla kohti viihdemaailman himotuinta palkintosuoraa