Hyppää pääsisältöön

Naapureita ja ystäviä

BBC:n tuottama sarja sijoittuu 50-luvulle idylliseen Ormstonin kylään, jossa kaikki tuntevat toisensa.
Gilderin perheeseen kuuluvat Michael (Ross Little, vas.), Catherine (Polly Thompson), Deborah-äiti (Jenna Russell), Tom-isä (Michael French) ja Helen (Charlotte Salt). BBC:n tuottama sarja sijoittuu 50-luvulle idylliseen Ormstonin kylään, jossa kaikki tuntevat toisensa. Naapureita ja ystäviä,yle tv1

TV1 lauantaisin 11.3. - 15.4.2017 klo 15.55 - 16.50 (1. kausi uusintana), 22.4 - 24.6. (2. kausi uusintana), 1.7. - 2.9. (3. kausi uusintana) ja 9.9. - 11.11. (4. kausi uusintana)
Yle Areenassa 7 päivää

Idyllisessä Ormstonin kylässä kaikki tuntevat toisensa. Kun paikkakunnan vanha lääkäri ilmaisee haluavansa vetäytyä syrjään, alkaa melkoinen huhumylly.

Rakastettavien brittisarjojen ystävät pääsevät tutustumaan pikkukylän elämään 50-luvulle sijoittuvassa sarjassa Naapureita ja ystäviä (7). Sarjan kaikki neljä tuotantokautta, yhteensä 36 jaksoa, nähdään nyt uusintana.

BBC:n tuottama sarja sijoittuu 50-luvulle idylliseen Ormstonin kylään, jossa kaikki tuntevat toisensa.
Isä Arthur Gilderin roolissa nähdään James Bolam (vas.) ja poika Tom Gilderin Michael French. BBC:n tuottama sarja sijoittuu 50-luvulle idylliseen Ormstonin kylään, jossa kaikki tuntevat toisensa. Naapureita ja ystäviä,yle tv1

Muutoksen tuulet

Ormstonissa lapsuutensa viettänyt, mutta Manchesteriin kotiutunut nuori lääkäri Tom Gilder (Michael French) saapuu perheensä kanssa kotiseudulle juhlimaan parhaan ystävänsä häitä.

Tomin isä Arthur Gilder (James Bolam) on tehnyt pitkän uran kylälääkärinä. Arthur on tervaskanto, jolla on oma näkemyksensä siitä, että potilasta pitää kohdella kuin ystävää.

Illan tiimellyksessä Arthur kertoo pojalleen päättäneensä panna pillit pussiin. Terveydenhuoltoala on mullistusten kourissa eikä vanha lääkäri enää usko pysyvänsä vauhdissa mukana.

BBC:n tuottama sarja sijoittuu 50-luvulle idylliseen Ormstonin kylään, jossa kaikki tuntevat toisensa.
Pastori Brewerin roolia näyttelee Pokka pitää -sarjasta tuttu Clive Swift. BBC:n tuottama sarja sijoittuu 50-luvulle idylliseen Ormstonin kylään, jossa kaikki tuntevat toisensa. Naapureita ja ystäviä,yle tv1

Sydän paikallaan

Tom joutuu päättämään, ottaako vastaanoton hoitoonsa. Päätös on hankala, sillä poika tietää saavansa isältään työpaikan kylkiäisenä roppakaupalla neuvoja.

Lääkäriasemalla väki nuortuu mikä on mieleen myös kyläläisille, jotka ovat värikästä ja koomista sakkia, mutta jokaisella on sydän paikallaan.

Pääosissa nähdään Michael French, James Bolam, Jenna Russell, Clive Swift, Maggie Steed, Naomi Radcliffe, Tracy Childs, Charlotte Salt, Polly Thompson , Ross Little ja John Henshaw.

Born and Bred. Tuotanto: BBC, Britannia, 2002 - 05. Sarjaa on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2016.

Lisää ohjelmasta

Kommentit