Hyppää pääsisältöön

Byzantium

Gemma Arterton on Clara elokuvassa Byzantium
Gemma Arterton on Clara Gemma Arterton on Clara elokuvassa Byzantium Byzantium,teeman elokuvat

Ohjaaja Neil Jordanin paluu vampyyritematiikkaan. Eleanor ja Clara, äiti ja tytär, joilla on synkkä salaisuus yrittävät aloittaa uuden elämän, mutta kuvioon astuu nuori mies, joka uhmaa heitä.
Myös Areenassa 7 päivää

Salaperäisten tunnelmien maalailija Neil Jordan on elementissään: Clara ja Eleanor, äiti ja tytär, elävät jatkuvassa pelossa. Heitä on jahdattu jo kahden vuosisadan ajan piilopaikasta toiseen. Nyt he ovat taas pakomatkalla, ja Clara ottaa haltuunsa rapistuneen hotellin. Siitä tulee bordelli nimeltä Byzantium, ja siellä Eleanor kohtaa nuoren miehen, joka saa kuulla uskomattoman tarinan.

 • Byzantium, Irlanti/Britannia/USA 2012. O: Neil Jordan. N: Gemma Arterton, Saoirse Ronan, Jonny Lee Miller

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • U2, The Clash ja Sting – Ruisrockista on tullut monelle osa oman elämän soundtrackiä

  Ruisrock – 50 kesää meren rannalla -dokumentti Areenassa.

  Kesästä 1970 asti järjestetyllä Ruisrockilla on pitkä ja värikäs historia. Viiden vuosikymmenenkin jälkeen siitä on muodostunut tapahtuma, johon sekä yleisö että artistit palaavat mielellään aina uudelleen. Ruisrock - 50 kesää meren rannalla on uusi Ylen dokumentti, joka kertaa festivaalin historiaa ja antaa äänen myös viidelle artisti-kertojalle, jotka tuovat dokumenttiin omat Ruisrock-kokemuksensa.

 • Gustav Mahlerin sinfoniasarja soi Yle Teemalla läpi kesän

  RSO ja yhdeksän sinfoniaa + yksi keskeneräinen.

  Radion sinfoniaorkesteri on esittänyt kaikki Gustav Mahlerin kymmenen sinfoniaa juuri päättyvällä kaudella 2018–2019. Teema lähettää kaikki Mahler x 10 -sarjan konserttitallenteet sunnuntai-iltapäivisin 9.6.–11.8.2019. Jokaisen konsertin aluksi Hannu Lintu esittelee soitettavan teoksen.

Yle Teema