Hyppää pääsisältöön

Hoe ja Bae esittelevät Heikki Kuulan molemmat puolet

Heikki Kuulan Bae ja Hoe soivat molemmat Anne Lainnon viikon tehona

Heikki Kuula

Mikä: Teflon Brothersistakin tuttu Heikki Kuula

Mistä: Helsingistä

Musiikki: Viisi albumia julkaissut räppäri liikkuu musiikissaan synkissä maisemissa muttei saa kuulijalle liian raskasta fiilistä. Edellinen _Heijastuksia täydelliseltä rundilta -_albumi flirttaili täydellisesti punkin ja perinteisen suomirokin kanssa. Synkkä Hoe ja riemukas Bae tuovat hetkeksi räppiin kyllästyneestö miehestä esiin jotain uutta ja jotain vanhaa ja ne sopivat yhteen kuin hedelmä -ja salmiakkikarkki.

Mihin tilanteeseen: Bae sopii perjantai-illan alottelubileisiin, rannalla tanssimiseen ja festareille yhteislauluun. Hoe synkkiin sunnuntain krapulahetkiin, taksijonossa riidan haastamiseen ja exän stalkkaamiseen Facebookissa.

Minkä kanssa: Pyhimys, Ruger Hauer, Eevil Stöö, DJ Kridlokk