Hyppää pääsisältöön

Kaikkien aikojen isoin elektronisen musiikin tähti Weekend Festivalille

EDM-tähti Tiësto saapuu Weekend Festivalille elokuussa.

Tiësto // Kuva: Facebook

Tiësto saapuu esiintymään Suomeen elokuussa. Musiikkilistoja yli vuosikymmenen ajan hallinnut trance-DJ/tuottaja nähdään yhtenä Helsingin Kyläsaaressa 5.-6. elokuuta järjestettävän Weekend Festivalin päätähdistä.

Hollantilainen Tiësto saapuu Weekend Festivalille ensimmäistä kertaa. Aiemmin nimellä DJ Tiësto tunnettu artisti nousi maailmanlaajuiseen suosioon 2000-luvun alussa erityisesti Deleriumin Silence -kappaleen remixin myötä.

Suurista maailmantähdistä Weekend Festivalilla esiintyvät myös muun muassa Axwell & Ingrosso, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix sekä kahtena vuonna maailman parhaaksi DJ:ksi valittu Hardwell.

Kotimaista tähtikaartia festivaalilla edustavat muun muassa Antti Tuisku ja JVG.

YleX on mukana tapahtumassa.

Lue myös:

Weekend julkaisi uusia esiintyjiä: Antti Tuisku ja JVG mukaan festareille

Weekend sai tahtonsa läpi keikkojen päättymisajoissa – festari jatkuu tuntia myöhempään kuin viime vuonna

YleX:n Festarikesä on kuumempi kuin koskaan – tule YleX:n mukana näille festareille