Hyppää pääsisältöön

Red Hot Chili Peppers Suomeen

Yhdysvaltalaisyhtye Red Hot Chili Peppers tekee syksyllä paluun Suomeen neljän vuoden tauon jälkeen.

Red Hot Chili Peppers // Kuva: www.facebook.com/ChiliPeppers

Kesällä uuden albumin julkaiseva Red Hot Chili Peppers konsertoi Helsingissä, Hartwall Arenalla, tiistaina 13. syyskuuta. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy maanantaina 16. toukokuuta Lippupisteessä. Lipun ostava saa omakseen yhtyeen The Getaway -albumin antamalla sähköpostiosoitteensa lippuoston yhteydessä. Levyn voi valita joko CD-versiona tai digitaalisena versiona, albumi toimitetaan levynjulkaisun jälkeen.

Red Hot Chili Peppers julkaisi viime viikolla Dark Necessities -nimisen singlen tulevalta albumiltaan. Kesäkuun 17. päivä julkaistavan The Getaway -albumin on tuottanut Danger Mouse ja miksannut Nigel Godrich, ja se on sarjassaan yhtyeen 11. studioalbumi.