Hyppää pääsisältöön

Summeri tarjoaa parasta kesälomaseuraa 6.6. alkaen!

Summerissa Ani ja Meri kesällä 2016.
Ani ja Meri Summerissa kesällä 2016. Summerissa Ani ja Meri kesällä 2016. Kuva: Yle Kuvapalvelu/Ilmari Fabritius. Summeri,meri

Summeri on kesäloman herätyskello maanantaista perjantaihin klo 11 Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa 6.6. alkaen. Ohjelmistossa mm. Homman nimi, Kylässä, Tuuren oma talk show, TumeFest sekä suositun H20-sarjan jatko-osa Mako mermaids, mysteeridraama World's Endin salaisuus sekä Make it Pop, antaa palaa!.

Kesän Summeria juontavat Meri ja Ani. Kesään kuuluvat kaverit, joten Summerissa on mukana myös vanhat tutut Tume, Nea ja Jooseppi sekä liuta aivan uusia tyyppejä. Summerin fanit pääsevät tapaamaan summerilaisia mm. Mis oot? -kiertueella.

Summerin kesälukkari näyttää tältä:

MAANANTAISIN tehdään katsojien lähettämiä tehtäviä Summerin huippusuositun nettisarjan Totuus vai tehtävä -tyyliin. Meno on entinen, mutta tehtävät tietenkin nolompia ja ällöttävämpiä kuin koskaan. Homman nimi on...

TIISTAISIN ollaan Kylässä. Summerin fanit saavat kutsua Summerin tyypit kylään kesän viettoonsa mummolaan, leirille tai harrastuksensa pariin. Tavoitteena tietenkin pitää hauskaa, yllätyksistä vastaa Summerin tiimi.

KESKIVIIKKOISIN nähdään uusia jaksoja Summerin suositusta nettisarjasta 00Nea. Vain hurjapää Nea suostuu agentti Anin heittämiin tehtäviin. Maalla, merellä ja ilmassa!

TORSTAISIN ääneen päästetään Summerin Mun päivä -sarjasta tuttu Tuure omassa talk-showssaan TBT. Tuurella on tietenkin kesän parhaat vieraat ja jutut.

PERJANTAIN bileet käynnistää TumeFest. Summerin Tume kiertää kesän festarit ja tapahtumat ja tapaa kuumimmat tyypit ympäri Suomea.

Heinäkuussa uudet Summerin tyypit pääsevät elämänsä retkelle Suomen luontoon sarjassa: Korpijengi.

Summerin kansainvälisiä huippusarjoja tänä kesänä ovat:

Mako Mermaids Summerissa kesällä 2016.
Mako Mermaids Summerissa kesällä 2016. Kuva: Photography by Vince Valitutti. Makon merenneidot

Mako mermaids alkaa 6.6.: Australialaissarja H2O:n jatko-osa merenneidoista ja ihmisistä. Mako on maaginen saari, jota joukko merenneitoja kutsuu kodikseen. Sirena, Nixie ja Lyla ovat teini-ikäisiä merenneitoja, joiden tehtävänä on vartioida yhteisölle tärkeää Moon Poolia mahdollisilta tunkeilijoilta.

World's Endin salaisuus alkaa 6.6.: Kuusi teini-ikäistä eri taustoista tulevaa nuorta asettuvat asumaan syrjäiseen armeijan tukikohtaan jossa heidän vanhemmat työskentelevät. Siellä he ryhtyvät selvittämään yhden nuoren vanhempien katoamista ja linnan arvoitusta. Mysteeridraama.

Make it Pop, antaa palaa! alkaa 12.7.: Kolme tyttöä: mediatähti Sun Hi, muotiguru Jodi ja lukutoukka Corki kohtaavat sisäoppilaitoksessa ja perustavat yhdessä DJ Calebin kanssa K-pop-tyylisen bändin XO-IQ.

Make it Pop, antaa palaa! Summerissa kesällä 2016.
Make it Pop, antaa palaa! Summerissa kesällä 2016. Kuva: Yle Kuvapalvelu. make it pop, antaa palaa!

Sudenverinen alkaa 30.6.: Keskuudessamme elää sudenveristen heimo. Nämä ihmisenkaltaiset olennot pystyvät muuttumaan sudeksi tultuaan teini-ikään. Uusi, 4. tuotantokausi.

Summeri on lisäksi paljon, paljon muuta kellon ja vuoden ympäri:
Instagram
Snapchat: ylesummeri
Yle Areena
Youtube
Facebook

Luo Yle Tunnus ja ohjelmat jatkuvat automaattisesti siitä, mihin edellisellä katselukerralla jäit!

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua