Hyppää pääsisältöön

"Tämä on vastaaja" - Adi L Hasla iskee uudella sinkulla

Hasla lyö punaista luuria Uuden musiikin iltavuoron viikon tehona.

Adi L Hasla. // Kuva: Promokuva

Mikä: 24-vuotias räppäri, oikealta nimeltään Adil Hatni

Mistä: Jyväskylä

Musiikki: Adi L Hasla tuli suurempaan tietoisuuteen vuonna 2014, julkaistuaan Hyi -kappaleensa. Viime syksynä debyyttilevynsä Habiturientti julkaissut Hasla on tuttu myös useiden suomalaisten räppäreiden kappaleilla feattaamisesta, kuten esimerkiksi Mäkin Yössä-kappaleella sekä muun muassa Kuben ja JVG:n kappaleilla. Uusi Punasta luurii -sinkku julkaistiin yhdessä Rick James -biisin kanssa.

Mihin tilanteeseen: Ärsyttääkö tyttöystävä, työasiat tai ihan vaan koko ympäröivä maailma? Punasta luurii on kuin tehty eron jälkeiseksi voimabiisiksi, mutta se sopii myös muihin elämän voimaannuttavista tarvitseviin kinkkisiin tilanteisiin. Ja jättäähän kappale toki mahdollisuuden siihen, että maanantaina olisi taas tavoitettavissa - mutta tänään et saa mua kii.

Minkä kanssa: Haslan musiikki sopii kaikenlaisen suomirapin sekaan, kuten esimerkiksi Mäkin, Tippa-T:n tai Kuben kanssa, mutta Punasta luuria -kappale sopii yllättävän hyvin myös Sini Sabotagen vuoden 2013 megahitin Levikset repee kanssa (kokeile vaikka!!)